Instagram: @team.ra

mandag 7. mars 2016

Egersund 10km og halvmaraton 2016

Treningsglede, disiplin, veiledning og en sosial arena.
Det er første helg i mars, og da er det duket for formtest i Egersund halvmaraton.
Dette har blitt en tradisjon. Så lenge alt annet passerer, er deltagelse i denne konkurransen et lett valg. 
Løypen er i grove trekk slakt oppover første halvdel og ergo slakt nedover siste halvdel, det gir god mulighet for en rask siste halvdel om forholdene er gode og kreftene ikke er brukt opp på første halvdel. 
Dette var min 5.deltagelse i Egersund og med det passet arrangørene på å premiere meg med et krus rett etter målgang :)

Mitt første halvmaraton i Egersund var i 2011 og foruten i 2012 (Når min pappa gikk bort), så har jeg vært med i samtlige år siden.
Formålet har vært å delta på en lokal konkurranse, en kjekk sosial ramme og en liten formtest på hvordan vinterens trening har virket så langt.
Jeg hadde et mål om en sterk gjennomføring hele veien med ny pers (under 1:25:01), et lite håp om å bryte 4:00min/km - 15km/t grensen (1:24:23) og en liten drøm om å kommer inn rett under 1:24:00...
Deltagelse i Egersund halvmaraton har vist seg å gi meg positive tilbakemeldinger på formen hvert år og jeg var litt usikker på hvor jeg var i forhold til sist år der jeg hadde et flott løp, men også nesten to måneder lengre treningsperiode enn jeg har rukket denne sesongen. Det ble på nytt en oppløftende test i 2016, og dette motiverer virkelig fremover i de videre forberedelsene for Triathlonsesongen 2016!
Forholdene var gode, og med flere jevngode løpere ble løpet perfekt. Jeg fikk et veldig bra samarbeid med Troels Ravn hele veien. I tillegg til at Eirik Dalva Skaale gjorde en veldig bra drajobb fra km 5,5-11 i lett motvind.


Mine prestasjoner i Egersund halvmaraton:

2011: 1.37.41
2013: 1.33.49
2014: 1.28.22
2015: 1.25.01
2016: 1.22.41

Fremgangen i seg selv har vært motiverende og inspirerende, men uten tålmodighet hadde nok gledene vært kortvarige etterfulgt av skader. Jeg er utrolig glad for at jeg har mulighet til å trene og oppleve mestring i flotte treningsmiljøer. Med dyktig treningsveiledning, tålmodighet hjemme og en god dose egeninnsats opplever jeg stadig å nå mine mål (av og til klarer jeg å overgå mine egne drømmemål også).

Samtidig som jeg løp halvmaraton, var Guppi med på Egersund 10km og gjorde en super innsats. Så kjekt å kunne være i aktivitet sammen :)

Alle resultater Egersund 2016: Klikk her!

Rammen rundt konkurransen ble helt perfekt med flotte trenings og klubbvenner fra Spirit Friidrettsklubb og Tempo Triathlon Club. Velkommen til flotte og inkluderende treningsmiljø med rom for breddeidretten :)Mine innlegg fra løpet tidligere år: Klikk her!

Nå fortsetter jobben mot nye mål :)

NB! Husk Spirit sitt arrangement, Hålandsvannet halvmaraton og 7km, tirsdag 5.april.
For info: Klikk her!

Eller Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar