Instagram: @team.ra

fredag 8. mai 2015

IM70.3 Mallorca - Mine mål og LIVE! oppdatering

Da er det klart for en flott konkurranse i fint vær. Det blir nok litt bølger på svømmedelen og en del motvind siste halvdel av sykkeletappen, men det skal gå fint :)
Mitt bidrag i konkurransen her i fjor er jeg veldig fornøyd med og det vil være en mal for årets plan.
Klikk her for splitt tider fra 2014!
Tidene vil ikke være veldig førende for meg da det er mye som spiller inn, spesielt vind, varme og evt små endringer i løypene. Men om det skulle bli noenlunde like forhold som i fjor, så satser jeg på å forbedre sykkel og løpedelen litt i år.
Førende for meg er å jobbe jevnt, kontrollert og spise/drikke riktig og tilstrekkelig for å prestere hele veien. Målet er å komme innen topp 6 i klassen min, men tviler på at jeg blir veldig misfornøyd så lenge jeg gjør mitt beste og det ikke er godt nok :) Dette er jo så kjekt og spennende uansett :)

For å følge konkurransen LIVE!, klikk her!

Jeg deltar i klassen 35-39 år, så hvis du velger det og herrer/male, får du opp hvordan jeg ligger plassert ved de ulike sjekkpunktene i løypa i forhold til de andre i klassen min.

Mitt startnummer (bib): 2419
For å se kun meg, klikk her!

Proffene starter allerede 07:55. Min pulje starter ikke før 08:55, så de første oppdateringene for meg kommet nok ikke før ca 09:30

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar