Instagram: @team.ra

onsdag 19. november 2014

Ironman 70.3 Haugesund 2014

Det er en stund siden "årets hovedmål" ble gjennomført og med mye sykdom og 1000vis av andre prioriteringer, så har blogg fått være blogg. Bloggen fungerer jo som en liten dagbok å se tilbake på, så jeg skal prøve å sette sammen noen innlegg fra de av konkurransene jeg har deltatt i etter Haugesund

Når Haugesund stod for tur, så hadde jeg jo et lite håp om at formen var nesten der jeg slapp den 5 uker tidligere, men det var ikke tilfelle.
Jeg var ikke frisk i Haugesund, i all hovedsak bronkitt, og med avsluttet antibiotikakur dagen før konkurransen var ikke dette en suksess. Det skulle gå enda 3 uker etter Haugesund før jeg kom litt igang med noenlunde normal trening igjen.
Sykdom juni og juli må vel sies å ha utartet seg til den kjedeligste triathlonsesongen jeg har hatt. Sesongen begynte tidlig og veldig bra, det tar jeg med meg.
Foto: Guppi Singh
Haugesund
Fantastisk stemning og utrolig mange kjente. Kjedelig igjen å ikke kunne snakke så mye pga jeg også hadde problemer med stemmebandet, men kjekt å se alle :)
Nok en flott gjennomføring med ny pers på Guppi i Irongirl 5km løp.
Jeg var seedet til NM topp 15 start og fikk starte med proffene. Kult, men dessverre ga ikke dette meg så mange fordeler som det kunne gjort på en super dag.
Svømmingen.
Tungt og ingen oppvarming i vannet, måtte slite hele veien.
1900m + litt løp til tidtagermatten. Tid, 26:10. 1,5min bak målet
T1
Litt trangt på stativet og rotet litt med å få ut baggen. Tid, 2:02, som forventet.
Foto: Guppi Singh
Sykkel
Vått og kaldt. Sigepunktering som holdt til ca 35km før jeg måtte stoppe å reparere med hender som jeg nesten ikke hadde følelse i. Dette gikk greit, men mistet en gruppe med fin flyt pga dette. Foruten en periode fra 30-35km syklet jeg helt alene hele løypa. Tid, 2:29:19. Nesten 7min bak målet.
Foto: IM 70.3 Haugesund
T2
Super service fra frivillige. Tid, 1:23, akkurat som forventet.

Løp
Planen var å løpe litt raskere de to første km som var mest nedover og så legge seg på planlagt fart. Det gikk dårlig, jeg var varm, tett i brystet og beina nektet å finne flyten.
Kroppen tryglet om å si stopp etter en av to løperunder, men det skjer bare ikke!
Resten var kun vilje og en mental kamp. Takk til alle som heiet både av deltakere og gode venner som var tilskuere. Det er sjelden jeg har vært så lettet over å nå frem til mållinjen. Tid, 1:37:24
Foto: Guppi Singh
Totaltid: 4:36:19. Langt fra målet, men jeg fullførte!
Samarbeidspartnerne mine i 2XU og Sandnes Kiropraktor Klinikk har i alle fall gitt meg de beste forutsetninger i treningen mot konkurransen og under selve konkurransen. Superduper takk til dem :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar