Instagram: @team.ra

mandag 24. november 2014

Garmin FR 920 XT - Endelig

Må si jeg satt å studerte hvor mange av skiløperne i sist helgs åpningsrenn som var så heldige å allerede hadde fått denne nye Garmin utgaven.
I dag var det min tur, det lønner seg å ha gode kontakter!!! Julaften kom en måned tidligere i år for meg og dette må da være en av de mest ettertraktede julegavene til en triathlet + mange andre i år? Jeg ble i alle fall glad :) Endelig kom den nye treningsklokka mi og jeg ser virkelig frem til å utforske denne i tiden fremover.
Jeg har heldigvis vært frisk en stund nå og stemmen fungerer så langt bra. Ny kontroll på fredag :) Treningen for ny sesong er i full gang og jeg gleder meg til å utforske den nye klokka mi på veien mot min beste triathlonsesong ever! Watch out 2015, here I come :)

Garmin FR 910 XT har vært veldig bra for mitt "behov", så det er et bra utgangspunkt for oppfølgeren Garmin FR 920 XT.
Det jeg kan si er at den er mye mindre en forgjengeren, kul og kan nå også brukes som vanlig klokke med en del utenomsportslige funksjoner. Klokken kommer også i Hvit/Rød look :)
Jeg skal ikke skrive så masse om selve funksjonene til klokka, for du finner garantert det meste av usensurert info om den her:
- The New Garmin FR920XT Triathlon Watch: Everything you ever wanted to know

- Garmin Forerunner 920XT In-Depth Review

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar