Instagram: @team.ra

lørdag 5. juli 2014

IM Haugesund 70.3 2014 - Mine mål og følg med LIVE

Sesongens hovedmål!
Etter en trøblete juni med nok av utfordringer virker kroppen så klar som den kan bli.
Veldig usikker på hvor jeg er mht til utholdenheten for tiden med sykdomsperiode gjennomhele juni og lite trening. Jeg har i alle fall fått nok hvile denne gangen.
Jeg avslutter antibiotikakur rett før konkurransen, kuren har vært behandling mot bronkitten jeg fikk for to uker siden. Jeg har fått en cyste på stemmebandet, men det føles som at det kun skaper problemer med å snakke. Så å snakke unngår jeg så godt det lar seg gjøre og det er ikke lett med den fantastiske stemningen og alle kjente i Haugesund denne helgen. Jeg føler meg i bra form nå, det er det som teller. Nå er fokus på å gjøre oppgavene mine riktig på søndag. Takk til alle som har stått på for å lappe meg sammen og hjulpet med topp utstyr til konkurransen :)
Mine "mål" for dagen om ting stemmer. Om jeg er frisk nok og har klart å bevare noe av formen, det vil tiden på løp avsløre!
Svøm 1900m: Ca 24,5min
Sykkel 90km: Ca 2timer og 22,5min
Løp 21km: Ca 1 time og 29min
T1 og T2(skiftesoner): 3,5min
Totalt skulle det bli under 4 timer og 20minutt, så får vi se om det stemmer :)
Dette var egentlig mitt opprinnelige mål (før sykdom), og jeg vil jobbe mot det. Men lover at jeg er fornøyd hvis jeg setter pers i Haugesund (under 4:25), været er bra, utstyret fungerer og jeg har en god nok dag :)
Det startes i 5 puljer i løpet av 25 min for å unngå kaos i svømmeløypa og sykkelløypa.
En annen hyggelig nyhet for meg sånn i siste liten er at siden jeg var blant de 15 beste i langdistanse NM 2013, så da får jeg starte 08.00 sammen med de andre NM topp 15 og Proffene.
Derfor så vil ikke min plassering i Live oppdateringen min(Se link under) stemme før de andre i min aldergruppe (som starter 08.15) har passert de samme punktene i løypa som meg.
Min plassering i klassen er klar 15min etter at jeg er i mål og min plassering totalt er ikke klar før 25 min etter at jeg har kommet i mål J
Dette blir en super dag med veldig mange kjente deltakere og tilskuere :)
For de som ikke har anledning til å komme til Haugesund å se og heie, her kan du følge med hvordan det ligger an underveis i konkurransen for meg og de andre:
 Fra kl 08:30 på lørdag, følg med på LIVE oppdateringene: Klikk her!
 Mitt "bib" (startnummer) er 1368 (Starter 08:00) - Følg meg direkte!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar