Instagram: @team.ra

fredag 27. juni 2014

Reddet av Eureka - Del 1

På kjøreturen hjem fra Hove og Arendal søndag 15.juni stivnet nakken min til.
Dette var virkelig et ukjent fenomen for meg. Det føltes som jeg hadde vært i en kollisjon, men kan ikke huske at jeg har vært innblandet i noe sånn denne helga. Ille, nå ryker i alle fall konkuransen i Stavanger 22.juni. Hva med Haugesund den 6.juli? Natten var dårlig og neste morgen kunne jeg ikke løfte hodet opp av sengen uten å hjelpe til med hendene. Det var smertefullt og jeg slet med å bevege hodet.
Jeg fikk en akutt time hos kiropraktor Espen i Eureka - Sandnes Kiropraktorklinikk og han gjorde små justeringer, men han ville ikke gjøre så mye mer første gang når det var en akutt låsning. Jeg fikk beskjed om å komme tilbake neste dag. Etter jobb var det kun en ting som gjaldt og det var søvn. Jeg var våken et par timer på kvelden og så ble det mere søvn (Med dårlig kvalitet og hyppig våkning pga smertene).
Tirsdag formiddag var bedringen svært liten, men kanskje nakken var litt bedre. Ny time hos Espen, litt mer justering på nakke og øvre del av ryggen. Etter dette, EUREKA, jeg ble gradvis bedre utover dagen. På ettermiddagen fikk jeg behandling med nåler fra fysioterapeut Steffen for å løse opp i betent muskulatur. Endelig kunne jeg få en grei natt med søvn. Onsdag var bra og jeg kjente nesten ikke noe, kun litt ømhet.
Torsdag, ny sjekk hos Espen og jeg var og følte meg så godt som helt bra. Det er helt utrolig hvor raskt en kan repareres hvis en tar problemene med en gang de oppstår og har dyktige behandlere som kan faget sitt.
Stooor tommel opp til mine samarbeidspartnere :) Nå gjensto det "bare" å bli kvitt siste rest av den 2,5uker lange forkjølelsen til søndagens Stavanger Triathlon :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar