Instagram: @team.ra

onsdag 25. juni 2014

NM Olympisk Hove Triathlon 2014

En fantastisk helg på sørlandet.
En gjeng fra Stavanger Triathlonklubb reiste ned til Arendal på fredag der vi fikk overnatte i familiehytten til Thomas. Idyllisk og naturnært :) Guppi var med som support og fotograf :) Alle skulle delta på Sprint triathlon lørdag, jeg i NM olympisk på søndag og Svein Ove stilte like godt i begge konkurransene :)
Lørdag ble en lang dag. Morgenjogg med Guppi og litt svøm før vi reiste ned til Hove der resten hadde start i sprint distansen utpå ettermiddagen, etterpå var det Race briefing for NM med litt pasta.
Lite søvn natten før konkurransen og opp tidlig. Alt gikk greit og vi var klare til start. Det ble litt lite oppvarming før start på meg pga dårlig skovalg.
Grunnlaget til denne konkurransen var bra, men oppkjøringen hadde dessverre ikke vært topp med to uker forkjølelse. At jeg har vært redd for å slippe for mye opp har muligens ikke gjort sykdomsperioden noe kortere...
Det er lett å gi kroppen tid til å hente seg inn utenfor sesong, men når sesongen er i gang blir det et vanskelig puslespill... Nok om det, jeg stilte til start for at jeg mente at jeg hadde noe der å gjøre og jeg hadde veldig lyst til å få prøve meg mot de beste i min første Olympiske triathlon som attpåtil var NM.

Svømming - 1650m:
Starten er alltid hard og tøff, men i dag tok det litt lengre tid enn vanlig før jeg fikk hentet meg inn. Jeg måtte se en gruppe gli ifra i front, men kom i en gruppe på 4 som holdt godt nok tempo for meg. Når jeg så en rosa badehette, så måtte jo det være Mette Pettersen Moe og da følte jeg at det var godt nok. Litt over halvveis prøvde jeg å jobbe meg fremover, men da svarte de andre på farten og pulsen min ble for høy så jeg holdt posisjonen til land. Opp av vannet med 3 andre som nr 11. Greit nok. Tidtagermatten var ca 150m lenger oppe og jeg klokket inn på 23:27
T1:
Raskt av med våtdrakten og ut på sykkel. 1:11

Sykkel - 39km:
Dessverre ble det en litt tung start sånn at noen fikk hentet meg igjen før jeg fikk opp dampen, men de siste 2,5 av 4 runder var godkjent. 59:32
T2:
Brukte litt for lang tid i skiftesonen, men det utgjorde nok ikke forskjellen denne dagen. 1:06
Løp - 10,7km:
En tung terrengløype med flere kneiker, men underlaget er veldig skånsomt for kroppen. Jeg fant aldri flytfarten og klarte ikke få høy nok puls selv om jeg var anpusten, men siste runde løsnet det litt i alle fall. Ordinære 44:28. Løp i over 10km uten sokker i kupert terreng var ikke beina mine helt fornøyde med...


Totalt: Det ble det nr 12 i Senior NM og totalt nr 17 av alle. (En plass bedre hvis vi ser bort fra Australieneren på gjestevisitt til 5.plass).
Totaltiden ble 2:09:42 og det er bra, så jeg er fornøyd. Avstanden til 4.plass er ikke avskrekkende, 2 og 3.plass var gode og vinneren Gustav Iden lukter det verdensklasse av med nesten 15 minutt bedre tid enn meg. Det er helt rått i den løypen vi var gjennom på Hove!
For alle resultater fra helgen: Klikk her!

Arrangementet var strålende gjennomført med så mange deltagere gjennom helgen. Hove Tri kan absolutt anbefales enten du vil gjøre ditt første triathlon eller har lyst til å være med på et godt organisert arrangement i naturskjønne omgivelser.

Masse flotte bilder tatt av Guppi i løpet av helgen:
- Kort løype: Klikk her!
- NM Olympisk: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar