Instagram: @team.ra

torsdag 15. mai 2014

Wings For Life 2014

Wings For Life 2014
Ikke nok med at Guppi tre dager tidligere var med i sitt første sykkelritt noen gang, men nå skulle hun løpe lengre enn hun noen gang har løpt før. I konkurransen Wings For Life og for en god sak.

Et fantastisk og banebrytende arrangement med unike prestasjoner som det var en glede å få følge med på fra sidelinjen. (Selv om det å delta helt sikkert var enda større! Neste år forhåpentligvis!)
Les mer om konseptet her: Klikk her!

Målet til Guppi var 15km på 1:30min
Og kanskje 17km hvis det gikk veldig bra.
Vel Guppi har virkelig utviklet seg, og etter en forrykende sluttspurt klarte hun hele 19.14km før "Bilen" tok henne igjen.
Selv om selve løpet nå var over, så var ikke Guppi ferdig. Hadde hun løpt så langt, så skulle hun klare å fullføre sin første halvmaraton også!!! Så da fortsatte ferden i nesten 2km til. Sterkt!!! Tenk å løpe hardt i nesten 2 timer, løpe over mållinjen i spurt, for så å presse seg 2km til!
Guppi løp 21.1km på ca 1:58:30. Fantastisk, og hun har aldri løpt lengre en 10km (Det var i januar og før det var persen 8km!). Jeg er veldig stolt og det var utrolig gøy å få ta del i prestasjonen fra sidelinjen :)
Jeg fikk tatt masse bilder av de fleste i løypa, gratulerer alle sammen: Klikk her!

Alle resultater: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar