Instagram: @team.ra

onsdag 7. mai 2014

Spinnsprinten 2014 - Oppsummering og resultater

55km landeveisritt. Årets første på landeveisykkelen.
Dette var og føltes virkelig ut som dagen derpå...
Selv etter den vonde opplevelsen i 2013, så valgte jeg på nytt å prøve meg i pulje 1. Og det dagen "derpå", etter at jeg hadde brukt mye krefter for å få en god prestasjon.
Det gikk som det måtte, og etter 2.5-3km var jeg kjørt av lasset...
Heldigvis kom det jo en pulje 5min bak og i værste fall en ny pulje 8 min bak... Jeg jobbet jevnt hardt for å komme lengst mulig før jeg ble tatt igjen. Etter ca 22.5km skulle jeg stå å trø litt i en bakke, det gikk ikke bra... Bakgiret vrengte seg og viklet seg fast i kjede og bakhjulet, så da var det bråstopp og mekke sykkel i 2min. Heldigvis var ingenting helt havarert, bare skeivt bakgir som jeg fikk bøyd litt på plass.
Mens jeg mekket på sykkelen dro den ene puljen forbi og neste nærmet seg. Jeg jobbet hardt for å komme meg opp til Karlsbru, toppen av rittets lengste motbakke, før neste pulje tok meg igjen etter 25km på egenhånd. Det gikk fint og jeg fikk kjøre med dem fra 27.5km og inn til mål. I mål giret jeg ned for å trø lett, men da var det bråstopp igjen da de skeive bakgiret hektet seg fast i eikene på bakhjulet, not good! 1:30:52. Ingen god tid, men definitivt en god økt og en sliten kropp etterpå...

 De tre første bildene kommer fra arrangøren. Flere bilder og mer info: www.brynesprinten.noBildene nedenfor har min kjære Guppi tatt :)Alle resultater: Klikk her!Bror og søster på tur :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar