Instagram: @team.ra

tirsdag 4. mars 2014

Planen for mars 2014

Ja måneden skulle begynne rett på en konkurranse, men slik ble det ikke.
Planen var å delta på 10km under Orremila, lørdag 1.mars. Foruten at det har vært en uke med bra treningsmengde, så hadde jeg planlagt løpetreningene mine til å kunne gjøre en grei gjennomføring i dette løpet. Kjente allerede tidlig fredag at halsen var litt sår og ettermiddagens svømmetrening ble utført i rolig tempo og med våtdrakt for å holde varmen. Formen var ikke noe særlig på lørdag med litt feber, sår hals og rennende nese.... Forkjøla igjen...
Og for å gni det ekstra godt inn ble det årets hittil fineste dag utendørs. Jeg holdt meg i ro innendørs med litt skogsarbeid for å få frisk luft.
Det vil si, DNS (Did Not Start) på månedens første planlagte konkurranse.
Jeg har ikke planer om å være med i alle løpene som er vist på bildet over, men noen av disse er planlagt brukt som flotte treningskonkurranser.
Nå er det bare å holde seg litt i ro og bli frisk, for allerede neste helg blir det ny mulighet i Egersund halvmaraton (21.1km). Dette løpet arrangeres 8.mars og jeg håper på en god opplevelse for første halvmaraton på 5 måneder.

Siste planlagte konkurranse denne måneden blir 22.mars. Årets første triathlonkonkurranse.
Kort løype i Lanzarote - Teguise www.tri122.com
1km svøm - 60km sykkel - 10km løp
Konkurransen har ikke prioritet mht. resultater og slutt-tid. Dette blir en treningskonkurranse midt i en periode med mye trening, men det blir gøy å få muligheten til triathlonfokus så tidlig på året.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar