Instagram: @team.ra

fredag 7. februar 2014

Oppsummering - Januar 2014

Da var årets første måned unnagjort og det er ikke enorme treningsmengder jeg får presset inn, men jeg har fått økt mengden, vekten går ned og kvaliteten på øktene er gode.
Kroppen og beina har fungert bra, så da er vi i rute og langt foran forrige sesong. Månedens konkurranse, Spirit-mila på Sola i mye vind var et høydepunkt og ble gjennomført solid og mye raskere enn forventningene. Kjekt med mange venner og Guppi på startstreken :) Innlegget ligger her!
Jeg får gjennomført jevnlige økter med styrke/core/pilates og det gir en god følelse å kjenne at grunnmuskulaturen kommer på plass.
Sesongens andre treningsperiode ble noen dager forlenget mht at det vil bli litt begrenset med trening under en offshoretur tidlig i februar. Litt roligere dager rundt 10km løpet og treningsmengden var heller ikke så stor at det ble noen utfordring med noen ekstra dager trening.
Snittet for januar ble nesten 10 timer i uken. I tillegg hadde jeg 22,5 timer med skogsarbeid de to siste ukene av måneden. Flott alternativ tilleggstrening, selv om det blir litt få timer igjen i døgnet :)


Oppsummering:
Totalt 42t og 51min trening/konkurranse
51 antall økter (17 dager med flere økter) og totalt 6 fridager

Svømming - 13t og 56 min på 38km
Sykling - 14t og 37min på 395km
Løping - 8t og 32min på 96.5km
Styrke/Core/Pilates - 5t og 46min

 


Planen for februar:
Ingen planlagte konkurranser i februar.
Kan allerede avsløre at jeg har tatt det ekstra rolig noen dager på grunn av litt forkjølelse, men det har passet fint inn med den planlagte rolige uken offshore. Når jeg er klar, så blir det en uke med gradvis opptrapping før jeg legger inn drøye 2 harde uker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar