Instagram: @team.ra

lørdag 18. januar 2014

Spiritløpet 18.01.14 - 10km og Halvmaraton

Endelig en liten konkurranse igjen. Anklene har vært litt kranglete den siste måneden, men med litt tålmodighet så har det gått seg til. Siden jeg satser på en del kortere konkurranser i år og at jeg ikke har fått så mye mengde, så falt valget på en 10km denne gangen.
Stort antall forhåndspåmeldte selv med litt dårlige værutsikter.
Litt færre stilte til start, det dårlige været har nok litt skyld i dette. (En delegasjon fra Haugesund kom seg ikke ikke over da fergen var innstilt pga været...)
Hele 161 stk til start (110 stk deltok på halvmaraton og 51 stk på 10km). Tørt og fint føre.
Litt feilløping blandt de raskeste(da de løp litt for langt et par ganger), men ellers overraskende gode resultater og prestasjoner i den kraftige vinden på Sola og langs Solastranden. Mange jeg snakket med etter løpet hadde satt personlige rekorder i dag.
Veldig mange av mine klubbvenner i STriK stilte til start og gjennomførte med gode prestasjoner. Mine gode venner Martin(381) og Atle(23) på (Henholdsvis 21.1km og 10km) gjorde en kjempejobb og løp inn til gode tider :)
Foruten meg selv, så stilte også Guppi(15) til start i sin første 10km og dermed den lengste distansen hun har løpt i ett strekk :) Litt usikker på været, hvilken fart hun skulle prøve på og med masse spenning i kroppen gjennomførte hun nok en gang med stil. Hovedmålet var under 1 time, men usikkert om det skulle holde i vinden. Det klarte Guppi og hun spurtet i mål til tiden 54:07, vi er begge kjempestolte :)


Jeg(14) var også usikker på været og min form, jeg så for meg en tid på ca 42min. Men et par intervalltreninger med Spirit på mandager har tydeligvis gjort at jeg har fått gang på arbeidsfarten min og uten å være helt i kjelleren løp jeg inn til 40:31. 20:18 på de første 5km og 20:13 på de siste 5 km. Det er absolutt godkjent på denne tiden av året og faktisk kun 40sek bak pers.
Alltid kjekt når ting fungerer :) Vi heiet kjente i mål så lenge vi klarte å holde ut i den kalde vinden og etterpå bar det til klubbens svømmetrening for litt restitusjon.

For mer info og resultater, Sjekk Spirit sin hjemmeside: Klikk her!

Mange flotte bilder av klubbens deltagere, Foto: Hilde Anvik: Klikk her!

Mange flotte bilder fra Solabladet: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar