Instagram: @team.ra

onsdag 6. november 2013

Off season - Hva er det for meg?

Off season perioden på høsten er egentlig en veldig kjekk periode av året og det gir meg tid til en del andre viktige ting, som for å nevne noe:
- Mer tid med Guppi
- Mer tid til venner og sosiale sammenkomster
- Mer tid til vedlikehold hjemme
- Mer tid til mer styrketrening og alternativ trening
- Mer tid til å opparbeide treningslyst

Oktober kaller jeg for konkurransefri måned. Det betyr ikke at jeg ikke trener, men at jeg trener mindre, ikke har for mye rutine, spiser litt mer av det jeg har lyst på, trener mer styrke/core og trener når jeg har lyst.
I tillegg ble måneden avsluttet med en uke ferie på Lanzarote med Guppi. Ferie og litt trening da :) Egen post fra turen kommer.

Under en rolig langtur med jogging tidligere i måneden, fikk jeg litt smerter på innsiden av ankelen, dette går over etter et par dager uten belastning, men kommer tilbake om jeg løper. Det blir derfor litt roligere på løpefronten, da passer det fint med gode svømme og sykkelmuligheter på Lanzarote :)

November startet med en halvmaraton, 3-sjøersløpet etter å ha kommet hjem fra varmere strøk natten før løpet. Foten var ikke helt bra, men med fint vær og så mange kjente påmeldt, kunne jeg ikke la være å stille.


Resultatet ble 1:30:59, helt greit i grunn. Langt fra pers, men det ble pers i 3-sjøers løypa. 1min og 8sek bedre enn sist jeg var med i 2011.
For alle resultater fra årets 3-sjøersløp: Klikk her!

Nå er det fortsatt litt "off season" en stund, tar et par uker fri fra løping, men innfører noen faste treningsrutiner denne måneden.
Noen til i desember og fullt program fra januar!

Men for å ha fullt program, så må jeg ha mål å trene mot.
Det får jeg forhåpentligvis snart, for det fylles opp i konkurransene rundt omkring.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar