Instagram: @team.ra

lørdag 6. juli 2013

Ironman 70.3 Haugesund 2013 - Mine mål og følg med LIVE!

Da er det tid for årets store mål. Ironman 70.3 Haugesund! 1.9km svøm-90km sykkel-21.1km løp
Den store dagen er søndag 7.juli og starten går 08.00. Jeg har litt å følge opp etter fjorårets konkurranse med full klaff der jeg kvalifiserte meg direkte til Ironman 70.3 VM i Las Vegas med 3.plass i min klasse. Mer om gjennomføringen i 2012 og de kritiske dagene før konkurransen: Klikk her!
Ekstra kjekt i år, er at denne konkurransen også er NM i langdistanse triathlon. "To fluer i en smekk"!

Etter å ha regnet, tenkt, sett på værvarsel og testet kroppen så har jeg kommet frem til følgende mål hvis dagen ellers blir noenlunde lik som 2012.

For det første, så er det 3x så mange deltagere påmeldt til konkurransen i år kontra 2012. Over 1200 stk! Derfor vil jeg være veldig fornøyd om jeg kommer i nærheten av plasseringen min fra 2012 i klassen og topp 30 totalt. Det samme gjelder også slutt tiden min på drøye 4 timer og 27 min, men om alt klaffer så håper jeg jo å korte inn litt på alle disiplinene. Derfor har jeg satt opp noen ønskemål som burde være mulig om alt klaffer. I NM hadde det vært kjekt å komme innen topp 10.

Svøm - 0:25:20
T1- 0:02:10
Sykkel - 2:21:16
T2 - 0:01:30
Løp - 1:31:14

Totalt - 4:21:30

Dette kommer ikke til å styre dagen min, for målet er helt ærlig å få en topp dag der jeg jobber jevnt hardt og porsjonerer kreftene til siste halvdel av løpingen. Får jeg ting til å klaffe, så har jeg gjort jobben. Hvis noen slår meg da, så var de bedre enn meg og da fortjener de selvfølgelig å komme i mål før meg :)

Dette blir utrolig kjekt og en fantastisk stemning med kjente langs løypa og alle deltagerne fra klubben :) "High five". Jeg gleder meg :)

Følg med meg og alle de andre med LIVE oppdatering underveis: Klikk her!
I tillegg er det planlagt å sende live video fra forskjellige steder i løypa. Dette er det www.h-avis.no som står for. Hvis det ikke kommer link på denne siden, så kan en prøve www.htv.no

1 kommentar: