Instagram: @team.ra

tirsdag 4. juni 2013

Tempo Velux 2013 - Oppsummering, bilder og resultater

Dagen derpå min pers på 10km løp, så var det ny konkurranse. Denne gangen 22km temporitt, melkesyre!
Jeg fikk meg en god oppvarming i dag også, men skulle nok hatt den litt nærmere starten.
Her starter alle med ett minutts mellomrom og det er kun en kamp mot seg selv og klokka underveis.
Sykkelformen min er bra, men 22km er litt kort for meg, det var en del vind og jeg var nok ikke helt restituert etter løpet dagen i forveien. Jeg hadde derfor ikke så store forventninger, men jeg var forberedt på og jeg ville sykle hardt!
Hardt ble det og jeg har egentlig ikke så mye å utsette på syklingen min i dag, godt trykk hele veien. I ettertid ser jeg at jeg tapte litt til de andre i de partiene med mest stigning og det er nok en kombinasjon av vekt, lite bakketrening og ikke fullt så restituerte bein (manglet det lille ekstra).
Foto: Guppi Singh
  Foto: Børge Østrått 
Foto: Guppi Singh
Foto: Guppi Singh
Avstanden blir mindre til de som har slått meg tidligere i sesongen, så jeg er godt fornøyd med dagens 14.plass totalt. PS! Min hovedhobby er triathlon og ikke sykling, det begrenser hvor mye sykling jeg kan trene :)

Komplett resultatliste: Tempo - Klikk her!, Landeveisykkel - Klikk her!

Massevis av flotte bilder er tatt i dag:
Bilder av gjengen som deltok fra Stavanger Triathlonklubb: Bildene Guppi tok i dag og bilder lånt av Bryne CK ligger her! Se undermapper!
Mange flere bilder fra Bryne CK finnes her!

Ørjan Lauritzen photography var på plass:

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar