Instagram: @team.ra

lørdag 22. juni 2013

Half Challenge Aarhus 2013 - Mine mål og følg med LIVE!

Jeg har deltatt på noen konkurranser de siste to ukene som jeg ikke har fått laget referat fra. De kommer :), men nå har fokuset vært å gjøre meg så klar som mulig til hovedmålene mine denne sesongen.

Samtidig som Stavanger gjør seg klar for triathlonfest i morgen, så er jeg på plass i Aarhus for den første av sesongens to hovedmål. Litt dårlig timing mth. klubbens arrangement, men sånn ble det denne gangen.

Konkurransen i Aarhus er halv ironmandistanse. 1.9km svøm - 90km sykkel - 21.1km løp

Jeg deltok her i 2012 og da gikk det veldig bra foruten en punktering: Les mer her!

Det er gjort noen endringer på svømmestarten og sykkelruten er nesten helt forandret. Sykkelruten er stort sett to runder på en veldig teknisk og svingete løype i rullende terreng (spesielt hvis det blir vått i veibanen). En god del 90 og 180 graders svinger. Sykkeletappen skal passe meg ganske bra da det ikke er så mange lange klatringer, men løypen er litt for teknisk siden jeg ikke kjenner den godt og regn kan bli utslagsgivende.

Jeg kansellerte torsdagens planlagte svømmeøkt i havet siden det var tett i tett med brennmaneter... Heldigvis var det bedre på fredags ettermiddag når det var litt mer bølger og vindretningen hadde snudd litt. Jeg fikk ikke testet hele svømmeløypa og vet derfor ikke om den er for kort eller for lang. Håper den er litt for lang :)

Planen (Hvis alt går fint med vær, løype og kropp):
Svøm - 27,5min (Hvis akkurat 1900m lang, lite bølger og brennmaneter...Kan fort bli litt mer, men det er helt greit)
T1 - 3,5min (400m oppoverbakke fra sjø til asfaltert vei, inklusive 86 trinn i bratt tretrapp fra stranden til skifteteltet)
Sykkel - 2t 27min (Hvis det ikke blir alt for vått i den tekniske løypen)
T2 - 2min
Løp - 1t 30-31min (Under 1:31:15 gir ny pers, men hovedmålet er under 1:30)

Totalt - ca4t 30min

Veldig gode og hyppige oppdateringer underveis. Obs! Gruppene starter etter estimert slutt tid og ikke alder, derfor kan det komme noen i min aldersgruppe som har undervurdert seg selv fra puljer bak. Og det er umulig å vite hvordan en ligger an i løypa før alle er i mål, så det er bare å jobbe godt, kontrollert og gi jernet :)
Målet er pallplass, men det er flere deltakere i år (ca 1250 totalt og nesten 200 i min aldersgruppe) og jeg kjenner lite til de andre som er med. Derfor gjør jeg så godt jeg kan, så får vi se hva det holder til når alle er i mål :)

Følg med her for LIVE oppdatering!
Du kan også laste ned en app (for Challenge Aarhus & Copenhagen) for å følge oss underveis: Søk på "Challenge Aarhus" i app-store :)

Mitt Nr. 778, start 08:15

Foruten om Guppi på sidelinjen, så har jeg disse to kjekke karene fra klubben på startstreken sammen med meg i morgen :)

Øyvind Hadland: Nr. 777 , start 08:15
Einar Muataparta: Nr. 1231 , start 08:25

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar