Instagram: @team.ra

lørdag 29. juni 2013

Ganddal treningstriathlon 13.06.13

Siste harde økt før Half Challenge Aarhus helgen etter.
Sykkelbeina var veldig møre etter tirsdagens Lagtempo i Vats, så jeg bestemte meg for å kjøre en egen variant på denne ukens treningstriathlon som arrangeres av Stavanger Triathlonklubb flere ganger før og etter sommeren.
Jeg planla å kjøre lang løype, men med kort sykkel (21km istedet for 44km), så hvis jeg plutselig skulle føle meg pigg så kunne jeg bare sykle den lange løypa. Det gjorde jeg ikke :)
Så da ble løypevalget 1.3km svøm - 21km sykkel - 8km løp.
På svømmingen hadde den ene vendingsbøyen løsnet og drevet på land og jeg fant den ikke før jeg var langt forbi, neste svømmerunde gikk bedre når jeg visste sånn ca hvor bøyen lå :)
Jeg brukte god tid til å få på meg nok klær da det var litt vind og utrygt for regn (men regnet kom heldigvis aldri). Tunge bein og raskt syre på sykkeletappen, men trykket litt på for å få mest mulig slitne bein å løpe med. Løpingen er to runder på 4 km, startet kontrollert og klarte å løpe den siste runden raskere :)

Tid totalt: 1:30:15

En veldig god økt, med 15 deltagere og en flott gjeng som passet på tider, sykler og pølser :)

Mange flotte bilder fra kvelden tatt av Bjørn Christian Borg: Klikk her!

Alle resultatene ligger her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar