Instagram: @team.ra

lørdag 4. mai 2013

Dagens Dobbel - Landsbyrittet og Undheimsløpet

Jeg har vel egentlig angra siden jeg meldte meg på Landsbyrittet... Men så var det nå sånn at jeg hadde lyst å få til Landsbytrippelen i år, og da må en jo være med på alle tre :) I tillegg var det en god mulighet til å gjennomføre en dobbeløkt sykkel-løp i og med at Undheimsløpet ble arrangert samme dag. Jeg meldte meg på i Eliteklassen (10:00) for å få tidlig nok start til å rekke ut til Undheim i tide (13:30).
Med god hjelp og god planlegging så gikk det opp :) Takk til Tore for hjelp med startnummer til Landsbyrittet og Kalle/Maria for hjelp til påmelding og henting av startnummer til Undheimsløpet :)
Været var surt hele dagen som vanlig... Men jeg lar meg ikke stoppe av den grunn :)
Landsbyrittet, 51,5km terrengsykkel: Mitt første ritt noen gang på terrengsykkel, Mål under 2 timer
Pga været ble det lite oppvarming, men jeg hadde kledd meg godt. Starten var aaaalt for rask og det tok ca 3km (på nesten bare asfalt) så var jeg av lasset... Etter 10km var vi en gruppe på 4stk som etterhvert jobbet litt sammen når jeg var lei av å ligge foran. Etter ca 20km kom det to til og vi jobbet greit sammen til første oppoverbakke. Rett før nedkjøringen kjørte 2 av dem i hverandre og stoppet opp. Etter nedkjøringen nøyaktig halvveis i rittet var jeg alene og det var kjekt å kunne jobbe for seg selv og slippe rykk og napp hele tiden. Noen hang litt på under siste runde, men falt av etterhvert. Inn til tiden 1:53:48. Langt bak i Eliteklassen, men godt oppe på den totale resultatlisten. Godt fornøyd med gjennomføringen og ingen fall i terrenget :)
Alle resultater fra Landsbyrittet ligger her!
Til sykkelturen brukte jeg mine Shimano Winter MW81 MTB vintersko
og min hardtail Corratec Xvert 0.1 XC mountain bike med 26" hjul
 I tillegg mitt vanlige sykkeltøy og Garmin FR910XT.

Nå var det bare å spyle sykkelen, skifte til tørt løpetøy og sette igang med en kjøretur på nesten 1 time.
Kom frem til Undheim 20 minutter før start, fikk startnummeret fra Maria og gjorde meg klar til start (rakk ca 4 min "oppvarming")
Undheimsløpet 10km: Mål under 42:30, men forventningene var ikke store :)
Rundløype på 2km som løpes 5 ganger. Dvs 8:30 pr runde. Første og siste km er som regel litt raskere.
 Løp kontrollert og mitt eget løp, litt før 7km ble jeg tatt igjen av en(Frode Ringsevjen) og det var veldig godt for motivasjonen å ligge rett bak han en runde. Den siste km fikk han noen meter, men det gjorde ingen ting :) Inn til 42:16.
Rundene ble slik: 8:13, 8:30, 8:35, 8:33 og 8:25.
En god dag, men hard dag med mye høy puls. Nå må jeg restituere meg og kontrollere mengden inn mot neste helg for å få en god følelse i årets første triathlon :)
Alle resultater fra Undheimsløpet ligger her!
I dag løp jeg i mine nye Asics DS trainer 18 joggesko, 2XU tøy og STriK t-shirt :)
Jeg hadde kun hatt en tur på 4km i skoene tidligere, så de var ikke helt innjogga, men de var gode og 30gram lettere enn forrige modell DS Trainer 17 :)

3 kommentarer:

 1. Veldig imponerende! Syns det var utrolig godt gjort av deg å "sykle alene" i det været, for min del hadde jeg nok aldri klart å gjennomføre alene. Men igjen, så er jo ikke jeg så proff som deg ;)
  Fint å kunne ha litt hjelp av andre på sidelinjen :)

  Gratulerer med vel gjennomført både ritt og løp på én dag!

  SvarSlett
 2. Stilig.
  - Og fint at velten i mairittet ikke har satt deg tilbake.

  SvarSlett
 3. Takk for det. Skuldra er ikke 100% under svømming, men et par dager til i varmen så er jeg nok klar for årets første triathlon. Blir god å få gang på sesongen nå

  SvarSlett