Instagram: @team.ra

søndag 6. januar 2013

Året som var og tiden fremover

God nyttår alle sammen :)
2012 ble som 2011 nok et spennende år med mange nye erfaringer. Jeg har fortsatt de gode samarbeidspartnerne i Enjoy Sport (2XU), Sandnes Kriopraktor Klinikk og Stavanger Idrettsklinikk. Jeg er med i en triathlonklubb i stor vekst, med økt aktivitet og med økt tilbud til medlemmene.

Det ble en sesong med fokus på halve Ironmandistanser, noe som er litt lettere å balansere i en hverdag med full jobb. Jeg har oppnådd gode resultater der den fantastiske konkurransen i Haugesund endte opp med 3.plass i min klasse og billett til VM i Las Vegas som igjen ble en ekstrem og stor opplevelse.

Innimellom har jeg deltatt på mange lokale løp og sykkelritt. Disse har uten tvil hatt stor betydning for å ha delmål underveis der en får testet form og evne til å kontrollere fart. De siste månedene av 2012 har vært veldig skadepreget. Når jeg endelig kom i gang med løping i november, så tok det ikke lang tid før en ny skade meldte seg. Jeg har derfor hatt en ny løpefri måned, men det gir meg tid til å prioritere mer sykkel, svømming og styrke/core/balanse.

Treningsdagboken min for 2012 viser at jeg har logget totalt ca 353,5 timer trening og konkurranse.Altså en nedgang i treningsmengde både fra sist år og årsmålet, men kvaliteten har vært desto bedre. Nå er det viktig og bli skadefri, for da skal årets nivå bli enda bedre en 2012.

For 2013 vil det bli litt færre konkurranser, jeg vil fortsatt nøye meg med halve ironmandistanser (1.9km svøm-90km sykkel-21.1km løp). Og nytt av året er at jeg for første gang skal gjenbesøke lengre triathlonkonkurranser som jeg har deltatt i tidligere.
Hovedplanen for 2013 har jeg beskrevet her!, og veien dit vil jeg lage en oversikt måned for måned :)

Lykke til med dine mål :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar