Instagram: @team.ra

lørdag 8. september 2012

Ironman 70.3 VM i Las Vegas - Mine mål og følg med live!

Har hatt en flott uke i varmen. Mer fra turen kommer senere. Nå er det morgendagens konkurranse som gjelder. Først: Tusen takk for alle lykkehilsninger :)


Status:
Svøm
 - Etter midten av august har det ikke blitt så mange svømmeøkter, men jeg har fått noen få økter i basseng for å venne meg til å svømme uten våtdrakt (2,5mnd siden sist...) Vanntemperaturen er 27-28 grader, så det blir svømming uten våtdrakt. Ikke helt i svømmeform, men tror det skal gå greit.

Sykkel
 - Jeg har hatt greit trykk på syklingen frem til siste konkurranse for to uker siden, etter det har det kun vært en tur på 30km og et par korte økter. Mangler et par nøkkeløkter, men tror jeg skal holde greit gjennom 90km ute i ørkenen med en god del høydemeter som skal forseres. Det er enda formiddag på syklingen så varmen skal nok gå greit her.

Løp
 - Pga. et overtråkk under NM langdistanse i juli, så har det blitt begrenset med løping. Jeg fikk lagt litt grunnlag i terrenget frem mot årets Tripp Trapp Triathlon for to uker siden, men har kun hatt et par kortere turer på asfalt den siste uken. Uansett blir den store utfordringen varmen og blir det skyfri himmel og sol, ja da blir det varmt!!! 21.1km løpes i tre runder med en god del stigning opp til vendepunkt i hver runde.

Oppsummert:
Varmen blir en utfordring, men jeg skal kontrollere dagen så godt som mulig for å sitte igjen med en positiv opplevelse fra mitt første VM og årets siste triathlonkonkurranse. Jeg kommer til å ta meg tid til nok drikke, kjøling og solkrem. For denne gangen er hovedmålet med konkurransen; Opplevelsen!

Pr nå ser værvarselet lovende ut med delvis overskyet og "kun" 33-35 grader mot 40+ og skyfri himmel som vi har hatt noen dager...

Jeg har selvfølgelig satt opp mine mål, men de kommer ikke til å være førende for dagen min. Opplevelse og å komme helskinnet gjennom dagen er hovedmålet. Kun realistiske mål denne gangen, eneste ønskemål er å komme under 5 timer (hvis alt klaffer)

Svøm, 1.9km: Under 30min
Sykkel, 90km: Under 2t 40min
Løp, 21,1km: Under 1t 40min
Skiftesoner, T1+T2: Under 5min
Totaltid: Under 4t 55min

Har du anledning og ønsker å se hvordan det går med meg og de andre?

Konkurransen starter 15.30 norsk tid, jeg starter 16.00 og siste pulje starter 17.00 norsk tid.

Mitt startnummer er 703 :)

Det kommer oppdateringer underveis på Ironman LIVE! Coverage. Følg med på www.ironman.com for link til live oppdatering.Lykke til alle kjente som deltar :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar