Instagram: @team.ra

mandag 27. august 2012

Ålgård triathlon 2012 - 2.plass

Etter en tung treningsuke med blandt annet lagtempo og Ganddal treningstriathlon var det tid for en real utblåsning under årets utgave av Ålgård Sprint Triathlon. 500m svøm, 16km sykkel og 4km løp!

Nydelig sommervær og godt oppmøte både av deltakere og publikum.
 

500m svøm var litt utenom det vanlige med ca (150m svøm, 25m løp, 150m svøm, 25m løp og 150m svøm). Veldig mange deltakere fra Stavanger Triathlonklubb og også mange av klubbens ungdommer stilte til start. Ungdommene er utrolig raske i svømming og løping. Heldigvis for oss "seniorer", så har de enda litt å hente på sykkelen :)
Dette var en real pulsøkt fra start til mål! Jeg lå først av "seniorene", men bak ca 5-6 raske ungdommer etter svømming og skifting. Før halvveis lå jeg først, men bak jaget Stig Magne Loftheim, også fra klubben. Man on a mission! Ledelsen til Stig Magne var nede i halvminuttet etter skifte fra sykkel til løp. Løpingen var to runder på ca 2km med en kort, men veldig bratt bakke pr runde som hverken passer min kropp eller all melkesyra som hadde bygd seg opp. Stig Magne henta meg igjen ved første runding og dro litt ifra opp den bratte bakken igjen. Derfra var det ganske likt inn mot mål, men det var ikke sjans å hente han inn igjen. Så da ble det 2.plass denne gangen også :)

Komplett resultatliste: Klikk her!

Bilder fra Gjesdalbuen: Klikk her!

Mange flere bilder tatt av Guppi Singh: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar