Instagram: @team.ra

tirsdag 3. juli 2012

Viste Triathlon - Spenningsmoment 3/3 i uke 25

Søndag 24.juni arrangerte Stavanger Triathlonklubb årets utgave av Viste Triathlon. Og jeg skulle for første gang siden jeg begynte med triathlon og så langt jeg kan huske være tilskuer/medhjelper til et triathlon arrangement. Det var utrolig gøy og lærerikt!

Dagen startet regntung og med masse vind, tøffe forhold. Les mer og se resultatlister: Klikk her!


Utrolig kjekt å se hvor mange positive utøverne det er ute i løypa. Kjekt å være medhjelper når en møter på så mange glade utøvere til tross for at det er konkurranse. Lærerikt og en liten reminder til meg selv. Tror jeg er flink til å være positiv når jeg er ute å konkurrerer, men skal i alle fall prøve å huske det når folk står og heier eller hjelper i løypa.

Guppi hjalp også til som løypevakt, og fikk i tillegg tatt massevis av bilder i løpet av dagen.

Sjekk hele fotoalbumet her: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar