Instagram: @team.ra

søndag 15. juli 2012

Litt mer IM Haugesund 70.3 og så litt FREMSNAKKING

Utrolig mye kjekt å lese om IM Haugesund og hyggelig å få så mange tilbakemeldinger fra samtaler, blogger og facebook. Etter å ha bladd i utallige bildealbum og sett mange filmklipp og reportasjer angrer jeg på at jeg ikke samlet på linker til alt jeg kom over, men Imke har i alle fall tenkt tanken og lagt til masse fra blogger, artikler og bildeserier.
Sjekk mer på bloggen hennes: http://triimke.blogspot.no/

Det er spesielt to filmklipp jeg allikevel vil dele.
1. En kjempebra reportasje fra TVHaugaland (Jeg vinker i 6 sekund fra ca 0:52) - Klikk her!
2. En stemningsfull filmsnutt fra www.sebyen.no - Klikk her!

Jeg har også laget et album med alle bildene min kjære Guppi tok i løpet av helgen, mange fra Stavanger Triathlonklubb:

Klikk her for å se bildene!


Så til FREMSNAKKINGEN:

Klikk på les mer!

Det er utrolig mange rundt meg som inspirerer og imponerer, både på idrettsfronten og i hverdagen. Og de fortjener alle ros og positive tilbakemeldinger.
Men denne gangen vil jeg trekke frem en som virkelig utvider horisonten og stadig presser seg utenfor komfortsonen. Jeg har tenkt tanken mange ganger, men ofte er det litt for langt fra tanke til handling. Nå er det i alle fall på sin plass!

Han driver med triathlon og stiller til start i samme klasse som de på samme alder. Han har ikke de samme forutsetninger, men han vil ikke ha noen fordeler heller. Han er en glad og sosial person, selv om han dessverre alt for ofte blir "utenfor" i samtaler. Han har en lidenskap for triathlon og sporten passer i og for seg veldig bra for han, spesielt på sykkeletappen siden ingen ikke har lovt å sykle tett sammen med andre ("I triathlon er det regel om å holde 10 meter til nærmeste deltaker og hvis passering skal foretas, så må det gjøres på 30 sekunder")

Eirik Stangeland, som jeg vil fremsnakke, er nemmelig døv, svaksynt og har problemer med balansen. Hans største utfordringer i idrett er mørke, terreng, sykling i grupper og mye trafikk. Eirik er dedikert i treningen og setter han seg mål om å gjennomføre en konkurranse, ja så gjør han det :)

For noen år tilbake syklet Eirik xxxx km gjennom Europa (Hirsthals-Barcelona i 2006), han begynte med triathlon omentrent samtidig som meg (drøye 2år siden) og i løpet av den siste uken har han gått lengre ut av komfortsonen en vi noen gang kan tenke oss.
Sist søndag deltok Eirik i IM Haugesund 70.3 som så mange andre av oss. Dette var hans første halve Ironmandistanse, og han fikk også føle gleden av å gjennomføre (til en bra tid også!). Han hørte ikke samme jubelbrus gjennom Haugesund sentrum som oss andre, men han fikk se alle de glade menneskene som jublet og vinket :)
Fantastisk bra jobba Eirik, du imponerer. Sist helg når jeg gikk med lapp på øyet og fryktet at konkurransen min skulle bli spolert, så var det veldig lett å finne inspirasjon i dine prestasjoner :)

Ikke nok med sist søndags prestasjon, men i dag gikk Eirik enda lengre ut av komfortsonen.
I dag, lørdag, deltok han jammen i Trollveggen Triathlon også!!! Distansene er jo ikke så lange og svømming+sykkel var nok ikke så mye mer utfordrende enn vanlig (selv om det er bratt på sykkelen også), men den virkelige utfordringen er løpingen. Tøft terreng er ikke noen enkel sak for Eirik med dårlig syn og balanse. Jeg vet at løpedelen var tøff og utfordrende for deg i dag, men du fullførte (forhåpentligvis like hel?) :)
Gratulerer med nok en personlig seier :)
Ta vare på deg selv, gi deg noen dager fri og fortsett med det du liker Eirik. Du imponerer meg :)

2 kommentarer:

 1. Flott innlegg. Er det Eirik han heter ja. Jeg så han på vei opp fjellet i går på trollveggen triathlon, og tenkte at dette er rått. Gratulerer til Eirik, you rock og er en meget god konkurransemann!!

  SvarSlett
 2. Oi ja det var bra at du la ut linken til filmane, fordi innlegget mitt blei berre lengre og lengre ;)
  Kanskje eg skal linke til innlegget ditt her, så lesarane mine finn filmane om Haugesund også?

  Så bra at du skreiv om Eirik!
  Eg hadde ikkje høyrt om han i det heile tatt, og det er jo litt synd.
  Det er jo ein kjempeprestasjon for han å gjennomføre ein slik konkurranse som i Haugesund, men altså også Trollveggen Triatlon???
  Så utruleg, det er virkeleg imponerande.

  Skulle ønske at fleire som han fekk litt meir rampelys, og ikkje berre dei raske som plasserar seg bra. Men det har jo han fått nå med dette innlegget ditt.

  Gratulerar også til Las Vegas billetten Lars!
  Spennande!

  SvarSlett