Instagram: @team.ra

søndag 3. juni 2012

Varhaug-milå, Kondis reportasje og resultater

Nok et løp i boks, ikke så alt for langt bak planen. Jeg visste det kom til å bli tungt på forhånd med hensyn til vind og og ikke tilstrekkelig restitusjon etter Ganddal treningsduathlon på onsdag kveld og hadde derfor senket forhåpningene mine fra <39min til <40min. Jeg kom litt sent til Varhaug og fikk ikke oppvarmingen jeg hadde planlagt (1km i stedet for 5km rundt løypa). Hadde god fart fra start og holdt litt ekstra høy fart til å begynne med for å få litt hjelp i motvinden. Dette var i og for seg greit nok, men valgte nok å henge på litt for lenge og fikk ikke satt farten før etter ca 4km. Løypa hadde betydelig mer stigning enn forventet, noe som ikke passer min "kroppsbygning" helt... Passerte første runde (5km) på 19:36. Etter dette ble det tungt en periode og jeg måtte justere ned puls og fart frem til ca 7,5-8k før jeg igjen kunne finne rytmen og også øke farten den siste kilometeren igjen.
Krysset mållinja på 40:12 og det er jo forbedring av pers på 55sekund på 4 uker. Tenker ikke så mye på at jeg kom 13 sekund bak målet, men det er mer ergelig at jeg brukte 1 minutt mer på runde 2. Så her kunne disponeringen vært betydelig bedre.

Arrangementet gikk på skinner etter det jeg kunne se. Mye vind, men sol :) Det var topp oppmøte med 140 deltagere som løp 10km. Det var også arrangert en 5km som gikk samtidig med 10km. YT og frukt i mål, samt mange uttrekkspremier til deltagerne.

Foto: Thomas Hetland
Siste kilometrene løp jeg sammen med Henning Lende fra Nærbø IL, han hadde en god taktikk underveis og en real sluttspurt der han slo meg med 2 sekund på oppløpet i en oppoverbakke :)

Fra Stavanger Triathlonklubb deltok:

7.plass Kalle Simm  38:05
17.plass Jan-Morten Ra, 40:12
37.plass Eirik Stangeland, 43:22

For reportasje fra Kondis.no: Klikk her!
For komplett resultatliste Varhaug-milå: Klikk her!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar