Instagram: @team.ra

mandag 11. juni 2012

Uke 23 - Ingen konkurranser, men bra trening

Jeg startet uken med to lette dager, tirsdag fikk vi gjennomført en sosial temakveld for Stavanger Triathlonklubb med fokus på nettopp triathlon :)

Det var godt oppmøte og agenda for kvelden var reglement innen triathlon, rom for spørsmål og svar og info om klubbens arrangement 24.juni som er Viste Triathlon og er åpent for alle. Les mer om arrangementet og meld deg på nå: Klikk her!
Det ble heldigvis et par økter med svømming innendørs for vannet ute har vært i overkant kald...
Onsdag kjørte jeg første og eneste lagtempotrening med Stig Magne og Sindre før Lagtempo i Haugesund neste uke. Læringskurven var bra og vi fikk god fart og rytme etterhvert :) Dette kommer til å gå raskt unna og en flott treningsøkt opp mot triathlon på søndag :)
Torsdag fikk jeg meg en etterlengtet joggetur i terrenget sammen med Kurth Christian, lenge siden sist!
Lørdag var det langtur på temposykkel i IM Haugesundløype sammen med Sindre, Torstein og Einar der vi hadde en overgangsøkt til løp rett etterpå. Økten ble toppet med godt selskap og nydelig pastasalat hjemme hos familien til Einar. Luksus :)
Søndag var været så bra at det ble utesvøm, men været hadde ikke fått så god tid til å hjelpe på vanntemperaturen. 15-16 grader ved land, men det var nok 13-14 grader utpå... Mange hardhauser møtte i alle fall opp fra klubben :)

Treningen uke 23:
Mandag: Lett sykkel
Tirsdag: Lett sykkel
Onsdag: Lagtempoøkt + Svømming (Hovedsett 2x750m)
Torsdag: Terrengjogg
Fredag: Lett sykkel + Svømming (Hovedsett 40x25 og 10x50m med start hvert 1,5min)
Lørdag: Langtur temposykkel med overgang til løp
Søndag: Padling og Utesvømming (14 grader og 4x500m)

Oppsummering:
Denne uken har det blitt drøye 11 timer trening.
Treningsfordelingen: (Padling 4.5km, svømming 7km, jogg 11km og sykkel 181km).

Neste uke blir det Lagtempo 48km sykkel på tirsdags kveld, deretter blir det en svømmeøkt før fokus blir reise og "taper" (Hvile kroppen klar med noen vekkeøkter) frem mot kommende søndags triathlonkonkurranse :)
Det er nå under 6 dager til Half Challenge Aarhus den 17.juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar