Instagram: @team.ra

fredag 1. juni 2012

Ganddal Treningstriathlon og Varhaug-milå

Ganddal treningstriathlon (duathlon på meg) gikk nesten etter planen, men litt tunge vindforhold og dårlige sykkelbein etter et par uker offshore trakk ned litt.
Resultatene og referat: Klikk her!

Nedenfor ligger det en del bilder som Guppi tok fra kvelden :)

Klikk på bildet for å se alle foto!
Ganddal Treningstriathlon 30.05.12 - Foto: Guppi Singh

I morgen står Varhaug-milå for tur.
Kjenner jeg er litt tung i beina etter onsdagens duathlon, i tillegg er det meldt sterk vind... Med det som utgangspunkt, så tror jeg skal si meg fornøyd om jeg klarer å krype under 40 minutter. Ikke det at jeg har løpt så mange 10km, men alt under 41min blir jo pers :)
Jeg planlegger i alle fall å stille til start, etter en god oppvarming!

2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ny pers på 10k. Jammen ikke langt igjen til 39-tallet :-)

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det. Det ble litt mer bakker enn forventet og kanskje litt for hard start første 4,5km. 19:36 første 5km og så 20:36 på andre 5km er for dårlig. Vinden var som forventet og håper jeg har mer å gå på med litt mer hvile i forkant... Er jo nesten på planen nå, så da får vi se hvordan det ligger an i Aarhus 17.juni :)

      Slett