Instagram: @team.ra

lørdag 16. juni 2012

Challenge Aarhus - Mine mål og hvordan følge med


Jeg er ikke like sikker på hvordan jeg kommer til å gjennomføre denne gangen som i Mallorca for 5 uker siden. Svømmestarten ble i dag flyttet noen km sør for Aarhus og det har skapt en del endringer i planene, både for arrangør og deltakere. Arrangøren virker i alle fall å være dyktige og det ser ut til at det blir bra i morgen. Jeg har ikke testet svømmeløypen, men håper på en normal innsats her i morgen. Sykkelløypa er heller ikke så kjent for meg. Jeg har kjørt gjennom sykkelløypa, den har rullerende terreng og er vindutsatt. Løpingen er 3 runder med litt slak stigning i starten av hver runde opp mot Aarhus sentrum.
Tidene jeg ser for meg som mål for min gjennomføring av Challenge Aarhus (1.9km svøm-90km sykkel-21.1km løp), avhenger av været, men jeg har listet opp realistiske mål med små ønskemål i parantes (hvis alt klaffer):
- Svøm, 1.9km <29min (<28min)
- Sykkel, 90km <2t og 29,5min (<2t og 26min, flott løype, men mye svinger og vindutsatt)
- Løp, 21.1km(3 runder à  ca 6,5km + start og oppløp, litt stigning) <1t 35min (<1t 33min)
Skiftesonene T1+T2 <6,5min (5min)

Totaltid <4t40min (<4t32min)

Vi er også flere fra Stavanger Triathlonklubb!

Har du anledning og ønsker å se hvordan det går med meg og de andre fra Norge?
LIVE! Coverage og forskjellige muligheter for oppdateringer: Klikk her!

3 kommentarer:

 1. Fulgte med dere + Allan Hovda som deltok i Regenburg i går.

  Gratulerer med innsatsen! Selv om du brukte noen minutter mer enn du hadde på skjema så er det like fullt imponerende tempo!

  Ser frem til å lese RR

  SvarSlett
 2. Ikke langt unna målsettingen denne gangen heller og imponerende høyt oppe på resultatlista! Blir spennende å følge med på IM Haugesund.

  SvarSlett
 3. Takk for det. Håper å ta med meg alt det gode fra denne konkurransen og løfte meg det siste hakket til Haugesund 8.juli :)

  SvarSlett