Instagram: @team.ra

søndag 20. mai 2012

Uke 20 - Restitusjon, hvile og kosthold


Hjem til virkeligheten på mandag. Selv om jeg har en del å jobbe med for de videre målene mine, så sitter jeg med en god følelse i kroppen etter Mallorca. Jeg må tilbake til 2010 for å kunne sammenligne denne godfølelsen. Min første triathlon (1/2 IM distanse) og seieren i Tripp Trapp Triathlon.
Dette lover godt for fortsettelsen og nå må jeg jobbe forsiktig og målrettet for å samtidig holde seg frisk og skadefri!
Tirsdag var ny reisedag, men jeg hadde håpet på en liten svømmeøkt på formiddagen. Bassenget var stengt, så jeg bestemte meg for å montere sykkelen og ta en liten økt på den ute. Når sykkelen var montert, så begynte det å striregne ute så da droppet jeg det også...
På plass offshore er det restitusjon og hvile som har fokus. Prøvde en intervalljogg onsdag, men det var litt tidlig. Det ble heller noen korte og lette treningsøkter for vedlikehold mens jeg har en liten periode med litt større fokus på diett.
Fornøyde Finishers IM 70.3 Mallorca 2012: Jan-Morten, Ernst og Jostein
Treningen uke 20:

Mandag: Treningsfri (Reisedag)
Tirsdag: Treningsfri (Reisedag)

Onsdag: Intervalljogg + core
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Grunntrening/Restitusjonsøkt på sykkel
Lørdag: Lett jogg og core

Søndag: Lett sykkel og styrke

Oppsummering:
Denne uken har det blitt 3 timer trening. Treningsfordelingen: (Styrke, core, jogg 10.5km og sykkel 26km).

Neste uke blir det noen lette økter der jeg inkluderer litt styrke/core før jeg øker mengden mot helgen.
Intervalljogg onsdag, lengre sykkeltur på spinningsykkelen fredag og lengre joggetur på lørdag er hovedøktene mine denne uken.
Energiinntaket må økes litt med den økte treningsmengden, men jeg vil fortsette å ha stort fokus på hva og hvor mye jeg spiser :)

Onsdag blir oppstart på en ny 3 ukers treningsperiode opp mot Half Challenge Aarhus den 17.juni.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar