Instagram: @team.ra

tirsdag 1. mai 2012

Spinnsprinten 2012 - Bilder og resultater

En flott dag med sol. Startet i seedet pulje 2 og var som vanlig defensiv i begynnelsen av rittet, trenger 10-15km for å kjøre meg inn, i alle fall med kun 3-5 min oppvarming... Dette resulterte i at jeg var nesten bakerst i puljen på 60stk nådde bakken fra Undheim opp til Karlsbru, noe som igjen gjorde at jeg aldri klarte å hente inn de to fremste bruddpuljene opp bakken. (Var på det nærmeste ca 12 sekunder bak på toppen, men hadde ikke mulighet i litt motvind etter utførkjøringen). Fikk en tempoøkt på ca 20km alene før jeg ble innhentet av tredje utbryterpulje(eller hovedgruppen fra pulje 2...) og kjørte sammen med dem inn til mål (55km) til tiden, 1:27:38

For komplett resultatliste: Klikk her!

For bilder fra rittet, klikk på bilde under (De første er hentet fra www.bryesprinten.no, resten er tatt av Guppi Singh):
Spinnsprinten 29.april 2012

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar