Instagram: @team.ra

tirsdag 24. april 2012

Uke 16 - Endelig en passe tung uke

Etter at par dager med lett trening offshore, var jeg endelig hjemme og jeg fikk kjørt noen lengre økter på sykkel og noen gode løpeøkter i terrenget. Foruten at det ble en lett restitusjonstur på sykkelen fredag istedet for intervall og en overgangsøkt til løp på søndag, så var uken helt etter planen. Selv om det ikke alltid er like gøy å stille til start i et løp med kroppen full av trening og lite hvile. Vondt og tungt, men heldigvis gøy :) Søndagens langtur med Harald og Kalle var over alle forventninger i en kjempebra løype, og når Einar med familie oppvartet oss med pastasalat, nydelig kake og hyggelig samvær på toppen av det hele så var helgen og uken komplett :)

Min sykkel klar for tur :)
Sykkelformen kommer snikende, løpingen er etter planen på denne tiden av året (mangler litt asfalttilvenning) og mangler litt fart + flyt på svømmingen.

Treningen uke 16:
Mandag: Styrke/core
Tirsdag: Brick (10min sykkel-4min løp-6m s-4m l-6m s-4m l)
Onsdag: Langtur sykkel (Høy sone 2) + Svømming (Lett vanntilvenningsøkt)
Torsdag: Lett jogg med Guppi i terreng + Lifjellet rundt (Terreng lav sone 3)
Fredag: Lett sykkel + Svømming (Hovedsett: 4x(100-200-100) m/50m rolig mellom hver serie)
Lørdag: Lett jogg oppvarming (5km) og Mortenløpet (8,9km i sone 4)
Søndag: Langtur sykkel (3 timer med overgang til 2km jogg)


Harald med racer for anledningen

Kalles TT

Oppsummering:
Denne uken har det blitt drøye 13,5 timer trening fordelt på (En økt styrke/core, svømming 5,5km, jogg 34,5km og sykkel 175km).

Neste uke blir det en del jobb i ukedagene, uken begynner med en treningsfri dag etter en tung treningshelg, et par dager med lettere økter før det blir 4 treningskonkurranser på 6 dager + Svømming!

Treningsplanen er: Fri, lett svøm og langtur sykkel (80km), lett jogg og hard svøm, Stavanger Triathlonklubb sin treningsduathlon (4km løp-44km sykkel-8km løp), svøm (drills og mengde), Siddisløpet (8,2km løp) og Spinnsprinten (55km sykkel). Nok en tung uke med mye høy intensitet, etter dette gjenstår kun to treningskonkurranser og litt mere jobb før årets første triathlonkonkurranse  Det er nå under 3 uker til 1/2 IM Mallorca :)

2 kommentarer:

  1. Ser ut som du er i en god steam - lykke til med Mallorca!

    SvarSlett
    Svar
    1. Takk for det Dag, godt å se at du også er i siget og har fått justert deg inn. Det nærmer seg jo raskt oppkjøring til ditt mål for året, etter en oppvarming i København :)

      Slett