Instagram: @team.ra

søndag 15. april 2012

Uke 15 - Godkjent hvileuke

Fulgte stort sett planen, unntakene ble at langtur sykkel grunntrening ble kortet litt ned og rekkefølgen på øktene ble litt tilpasset i helgen. Jeg gleder meg til å komme hjem for å få noen gjennomkjøringer før jeg reiser til Mallorca.
Når Mallorca nå kan sees i horisonten er det heldigvis lett å motivere seg til å holde seg unna sukker :)

Her ute i sjøen er det hvile og trening på fritiden, på jobb er det boring flere kilometer under havbunnen hverdagen går til.

Treningen uke 15:
Mandag: Langtur jogg (Halvmaraton på tredemølle inkludert oppvarming og nedtrapping)
Tirsdag: Styrke/Core/Svømmeøvelser med strikk
Onsdag: Grunntrening sykkel
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Lett jogg (20min) og styrke/core
Lørdag: Styrke/core + grunntrening senere på dagen
Søndag: Splitt-Brick økt sykkel/jogg (Sykkel teknikk + 10km i halvmaratonfart senere på dagen)

Oppsummering:
Denne uken har det blitt drøye 7,5 timer trening fordelt på (Tre økter styrke/core, jogg 39km og sykkel 65km).

Neste uke blir det en rolig dag før det blir variert mellom intensive økter og mengdeøkter resten av uken. + Svømming!

Planen er: En økt styrke/core/svømmeøvelser med strikk, en kort men intensiv brick økt (10 min sykkel 4 min progressiv løp og 1 min "pause". Gjøres tre ganger), 2 timer sykkel etterfulgt av svømming, terrengøkt jogg, intervall sykkel og svømming senere på dagen, Mortenløpet i terreng, uken toppes med 3 timers sykkeltur (ca 12 timer totalt for uken) Det er nå under 4 uker til 1/2 IM Mallorca :)

2 kommentarer:

 1. Hei Jan Morten, jeg drar til Norge senere denne uken og vurderer Mortenløpet som en bra gjennomkjøring før neste 21K her nede. Er ikke 100% banket at jeg deltar ennå, men mulig vi sees på startstreken. Hvis jeg deltar antar jeg at jeg sykler fra Sandnes utover.
  Geir Eikeskog

  SvarSlett
  Svar
  1. Så bra Geir, da sees vi mest sannsynlig :) Været ser i alle fall ut til å bli greit, selv om temperaturen ikke er helt som det du er vant med :)

   Slett