Instagram: @team.ra

torsdag 22. mars 2012

Stempler ut fra Nord-Norge og stempler inn i Sandnes

Omsider har jeg kommet meg på plass i Rogaland etter over 6 uker borte. Helt merkelig å reise fra Nord-Norge etter så mange uker med vinter og tunge dager, for så å komme til sol, vårtemperaturer og sette fokuset over til meg selv (og litt Guppi da :).

Misforstå meg rett, det har ikke bare vært tunge dager i Nord-Norge selv om det etter hvert har blitt noe som manglet. Vi har hatt utallige gode stunder både før og etter min fars bortgang. Som familie står vi kanskje sterkere sammen enn noen gang og ser fremover mot min lillesøsters familieforøkelse i begynnelsen av juli.
Takk til alle dere gode som har sendt hilsninger, til dere dyrebare venner og familie som vi også har fått mulighet til å tilbringe litt tid sammen med i denne perioden. Det skulle nok gjerne vært flere besøk og flere som skulle fått besøk, men sånn ble det denne gangen.
Kart over løypene rundt Lifjellet

Dagen i dag har vært strålende og jeg har endelig fått gjennomført en av de treningsøktene som er høyest på min favorittliste for vårtrening (I morgen håper jeg å få unnagjort den andre på toppen av listen, en sykkeløkt ute). Det som stod på programmet i dag var en teknisk krevende terreng/fjelltur på ca 8,5 km (ca.500hm) og selv om jeg brukte nesten 20minutter mer enn min personlige rekord i løypen fra i fjor, så var det nytelse fra første steg. Turen er en rundløype med start og mål ved Dale utenfor Sandnes, Vi har til og med laget en egen hjemmeside dedikert for lifjellet rundt, selv om vi ikke akkurat er så flinke til å oppdatere den så ofte. Sjekk gjerne ut siden: Klikk her!
Gode sko som jeg bruker på disse terrengturene (fås kjøpt på løplabbet):

Inov-8 Xtalon 212, lette og gode sko for dager med tørt terreng og høy fart 
Inov-8 Roc lite 312 GTX, Solide og "vanntette sko" veldig stødige i teknisk terreng og veldig godt feste under de fleste forhold.

2 kommentarer:

 1. Godt å høre at du er i gang igjen:) Du må ta meg me rundt lifjell en tur snart

  Hilsen Stig

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det. Jeg satser på å rekke to økter til rundt Lifjellet før påske :)

   Slett