Instagram: @team.ra

mandag 23. januar 2012

Uke 3 - En typisk jobbuke

Ja slik ser en typisk jobbuke ut for meg utover 12timer på jobb (07.00-19.00). Det ble gjerne en fridag mer enn planlagt denne uken (lørdag), så Brick-økten ble forskjøvet til mandag. Jeg varierer litt på å trene før og etter jobb Jeg foretrekker å trene før jobb, men det går ofte på bekostning av søvn hvis jeg ikke kommer meg tidlig nok i seng. Enkelte ganger skifter jeg fra morgentrening til kveldstrening for å "tjene inn" en fridag (dvs 1,5 døgn mellom to økter for å slippe å ta en dag treningsfri). Og etter treningsfrie dager skifter jeg tilbake til morgentrening. Denne metoden benytter jeg ofte hjemme også for å slippe unna alt for mange treningsfrie dager, men samtidig få greit med restitusjon mellom øktene, men hjemme er det en del lettere å bygge overskudd når en ikke jobber 12 timer i tillegg.

Denne ukens trening:
Mandag: Langtur jogg på tredemølle. 1 time i høy i-sone 2
Tirsdag: Spinning, teknikkøkt
Onsdag: Roing (Consept2 17:59 på 5000m) og styrke/core (+ litt svømmespesifikk trening med strikk)
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Intervalljogg 4x4min (2min rolig mellom hvert intervall) + styrke/core
Lørdag: Treningsfri
Søndag: Lett sykkeløkt (Skulle vært intervalløkt, men fikk litt lite tid)

Oppsummering:
Denne uken har det blitt drøye 6 timer trening fordelt på (Sykkel 32km, jogg 26km, roing 6km og tre økter styrke/core).

Neste uke:
Ny periode med økning av treningsmengde er i gang, lørdag blir det Solastranden halvmaraton (Eksakt plan er ikke lagt, det får komme i et eget innlegg). På programmet står i alle fall ca 9 timer trening denne uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar