Instagram: @team.ra

mandag 24. oktober 2011

Uke 42 - Utfordringer, men øyner håp

Målene fremover begynner å ta form og det hjelper på motivasjonen og humøret.
Det er mye mye kjekt ekstrautstyr/ nytt utstyr jeg gjerne skulle oppgradert fremover, men det blir fort veldig dyrt... Litt blir det jo, for det er jo også motivasjon, men hovedfokuset skal og må være på motoren. Jeg har masse å jobbe med når det gjelder motoren, så nå er det bare å skride til verket...
Min største utfordring tror jeg er og blir ernæring, her har jeg en jobb å gjøre og jeg vil komme tilbake senere med litt betraktninger rundt dette. Disse dager er det jobb og mine mål for 2012 som gjelder.
Hovedmål og delmål vil bli delt inn i kategoriene A, B og C for meg neste sesong. A er 2012 sesongens hoved konkurransemål, B er viktige konkurranser spesielt opp mot hovedmål og C er mindre løp og konkurranser som også er viktige for trening, motivasjon og konkurransetrening.
Sjekk siden "Konkurranser" på bloggen min, her vil jeg etterhvert som jeg har bestemt meg og/eller meldt med på en konkurranse legge til hva, prioritet, link til arrangementet og dato.

INOV8 - Road X-lite 155. Nye LETTE løpesko (177gram i min størrelse), nice, men gnagsår etter første intervalløkt!?!?

Denne ukens trening:

Mandag: Langtur jogg (25km) i Sone 3
Tirsdag: Lett morgensvøm før spinning og litt coretrening
Onsdag: Treningsfri
Torsdag: Lett jogg, styrke/core og lett spinning
Fredag: Treningsfri
Lørdag: Intervalljogg i nye sko (se bilde)
Søndag: Lett jogg og styrke/core

Oppsummering:
Denne uken har det blitt ca 7,5 timer trening fordelt på (Styrke/coretrening, jogg 38km, sykkel 26km og svøm 1km).

Neste uke:
Litt roligere uke med litt alternativ triathlontrening, men også litt jogg for å "venne til" beina før halvmaraton 12.november. (+ Fortsette langsiktig målsetningsplanlegging)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar