Instagram: @team.ra

mandag 22. august 2011

Uke 33 - Tilbake på jobb

Nok en uke med jobb, restitusjon/vedlikehold og fokus på de andre tingene som betyr så mye mye mer.
Fikk endelig en langtur padling med påfølgende joggetur i fjellet på mandag. Ellers har det vært noen vanlige offshore trenings økter med litt ekstra fokus på core trening for å styrke padlemuskulaturen som skal få kjørt seg neste helg med alt for lite padletrening.
Det kjedelige denne uken er at jeg torsdag fikk beskjed om at min bestefar hadde gått bort og det er min andre bestefar av to mulige på under tre måneder. Utrolig leit, begge to har vært noen solide forbilder og sterke personligheter som har jobbet hardt for familien og andre i lokalsamfunnet på Andøya hele livet. Jeg er i alle fall stolt av å ha hatt dem som mine bestefedre og føler meg veldig priviligert som har hatt dem så lenge som jeg har. Respekt og hvil i fred far Jan og far Torstein!

Ca 6 timer trening denne uken

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar