Instagram: @team.ra

mandag 1. august 2011

Uke 30 - Oppvarming til Norseman?

Ja nå er det ikke lenge til Norseman og jeg feirer det med en uke på jobb offshore. Alternativet var 2 uker offshore og ingen Norseman, så jeg er veldig fornøyd :)
Denne uken har vært lett med relativt lite trening og det er lett å tvile på om dette blir godt nok i oppkjøring til NXTRI 2011.
Har i alle fall fokus på å få mest mulig overskudd og lar ikke aktivitet stå i veien for hvile med lange 12 timers arbeidsdager. For det er vel viktig å bygge nok overskudd, spesielt når man må stå opp 02:00 på lørdag etter lite søvn den natten pga spenning i kroppen og i tillegg være ute å konkurrere i 13-14 timer etterpå?
Kjenner i alle fall at jeg begynner å bli veldig fokusert og detalje-orientert :)
Planen for de siste dagene er lagt og jeg holder meg til det. Nå får jeg håpe at jeg kommer meg hjem i tide for å fullføre oppkjøringen og komme meg til Eidfjord for å kjenne på spenningen før jeg og ca 250 andre skal hoppe fra ferga litt før 05:00 lørdags morgen :)
Håper selvfølgelig også at været gjør at jeg får besøkt Gaustatoppen med litt utsikt på lørdags ettermiddag :)
It's time for an adventure like no other! NXTRI 2011 :)
Har hørt rykter om automatisk tidtagning under årets Norseman, i så fall poster jeg et eget innlegg med mer info om hvordan dere kan følge med underveis hvis dere vil :)
Siste uke:
Mandag: Brick + Utesvømming
Tirsdag: Treningsfri
Onsdag: Treningsfri
Torsdag: Rolig 1-timers jogg i litt over "race-pace"
Fredag: Treningsfri
Lørdag: Sykkel med noen fartsdrag
Søndag: Intervalljogg

Oppsummering:
5 treninger på 4 dager - Svømming (2km), sykkel (28km) og løping (25km). Til sammen 4,5 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Sykkel og jogg med noen fartsdrag, kort løype Ganddal triathlon (fokus på å få litt vannfølelse, finpusse skiftesonene, ligge litt i bøyla og jogge i lav intensitet med noen innslag av fartsdrag).
Ja, det glemte jeg nesten... Det er jo forresten Norseman 2011 på lørdag :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar