Instagram: @team.ra

søndag 28. august 2011

3.plass i årets Tripp Trapp Triathlon

Jeg er kjempefornøyd med en 3.plass på tiden 5:21 i årets sesongavslutning. Arnt Aasland gikk av med seieren til ny løyperekord på 5:09 i ganske tunge forhold og han er jammen ikke lett å slå så lenge krampa holder seg unna :)
På 2.plass kom Reid Madland inn til tiden 5:19 og du skal lete lenge etter råere mann på godt over 50 år.
Gratulerer begge to. (Tidene er ca tider da endelig resultatliste ikke er klar på et par dager).
Av de ca 170 som var påmeldte, var det kun 130 som stilte til start og her må nok den på forhånd tøffe værmeldingen ta litt av skylden tenker jeg.
Kalle Simm hadde en kjempedebut på 5.plass på ca 5:39 og Martin Gallaher kom på 6.plass inn til ny pers. (Til tiden 5:46. Hadde 5:55 i fjor). Flott STriK innsats altså. Alle oss tre deltok i IM-distanse 6.august. Jeg og Martin i Norseman og Kalle i Kalmar :)

Nok en gang kjempeinnsats av dugnadsgjengene i arrangementet og ikke minst tidtakerne som har en lang dag i regnet for å holde styr på tidene til alle.
Kjempetusentakk til Caroline og Guppi som har passet på sykkelen min og gitt gode sekunderinger på sykkeletappen, dokker e goe :)
Har hatt en flott sesong med masse fantastiske eventyr, må også få takke Enjoysport for samarbeid om 2XU tøy, Stavanger Idrettsklinikk for samarbeid om kroppsanalyse+O2-tester og Sandnes Kiropraktorklinikk for en fantastisk og kontinuerlig oppfølgning gjennom hele sesongen.
Kommer tilbake med mer fra årets Tripp Trapp Triathlon etterhvert :)
 Setter avgårde på siste del - Sykkeletappen
 Omsider i mål og ganske fornøyd i grunn ;)

2 kommentarer:

 1. Kristian Ringhagen30. august 2011 kl. 09:13

  Hei Jan-Morten!
  Gratla med god plassering! Jeg lurer på om du kan si noe om dine mellomtider på TTT; nærmere bestemt tiden du brukte på kajakk, trapper, fjell-løp, og sykling? Jeg var et par timer bak deg i mål, og syns det er svært interessant å vite hva de beste har som passeringstider, da arrangørere ikke ser ut til å synes dette er interessant å fokusere på.

  SvarSlett
 2. Hei Kristian og takk for det.
  Gratulerer med ny pers og stadig forbedring i løypa :)
  Ikke bare bare å få inn alle mellomtidene med manuell tidtagning. Det jobbes med muligheten for elektronisk tidtagning og da blir det lettere for alle med tider og mellomtider. Litt utfordrende å få til i dette arrangementet da mellomtidsstasjoner er avhengig av telefondekning...
  Var ikke så flink med å ta mellomtider selv underveis, men de ble sånn ca slik på de forskjellige etappene.
  Kajakk + skifte: ca2:20
  Trapper: ca0:39
  Fjell-løp og skifte: ca1:32
  Sykkel: ca0:50
  I forhold til vinneren lå jeg nesten like langt bak i mål som etter kajakken. Jeg løp litt senere, men tok igjen det jeg tapte under løpingen på sykkeletappen.

  SvarSlett