Instagram: @team.ra

fredag 15. juli 2011

Uke 27 - Raceweek in Roth

Endelig var uken kommet for å teste formen :)
Trening/klargjøring har denne uken har gått etter planen. En topp reparasjon på Sandnes Kiropraktor Klinikk, en grei kjøretur nedover Europa med stopp i Hannover på et topp hotell med et 15m basseng, akkurat som planlagt :) Ankom Roth torsdag og fikk gjennomført registrering og tatt en gjennomgang på Expo'en før den store strømmen av folk kom i løpet av fredag og lørdag med de køene det innebar...
Fredag var det morgensvømming i Donau (Kanalen var stengt mellom 06.30 og 09.00), jeg glemte selvfølgelig igjen mine 4-5 par svømmebriller på hotellet så det ble en kort økt for å kjenne på vannet, sjekke navigering og få løst opp litt spenning i kroppen.
Flere bilder og mer fra sist uke...

Etterpå tok vi en kjøretur gjennom sykkelløypa, den var veldig godt merket og det føltes som om noen av svingene var ganske skarpe, men det hjelper å komme på sykkel i litt mindre fart og motgående kjørefelt stengt for trafikk :) Løypen sykles to ganger og er rask, men langt fra flat. Deretter tok jeg og Guppi en sykkeltur der hun snudde litt før meg sånn at jeg fikk kjørt noen små drag for fart i beina.
 
På kvelden var det pastaparty og et besøk av helgens stjerner på scenen. Råe mennesker, her luktet det god form på laaang avstand :) Og for en vanvittig stemning det ble i teltet når Chrissie Wellington kom på scenen, respekt!


Lørdag var det å sove lenge, lett joggetur med noen korte drag. Deretter var det en siste pakking og gjennomgang av sykkel før vi tok turen til innsjekk av sykkel i T1(Skiftesonen fra svøm til sykkel)

Senere var det infomøte om selve løypen og konkurransen.
Kom relativt tidlig i seng og fikk noen timer på øyet før klokken ringte 03.00, RACE DAY!
Bilder og rapport fra dagen kommer i eget innlegg.


Siste uke:

Mandag: Svømming
Tirsdag: Treningsfri
Onsdag: Jogg og lett svømming i basseng
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Svømming i Donau + Lett sykkeltur
Lørdag: Lett joggetur
Søndag: RACE DAY - Challenge Roth (3.8km svømming-180km sykkel-42.2km løp)

Oppsummering:
6 treninger på 5 dager - Svømming(8km), sykkel(197km) og løping(51km). Til sammen 13,5 timer med trening/konkurranse denne uken.

Neste uke:
Noen rolige dager med et stopp i Hamburg på vei hjem. Begynner med gåing, rolig restitusjonstrening og litt padling denne uken.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar