Instagram: @team.ra

onsdag 15. juni 2011

Uke 23 - Svømming og mer av Nord-Norge

Treningen denne uken begynte bra, og med et nydelig vær i Nord-Norge lå det an til å bli en god treningsuke. Dessverre ble det mye kald og kraftig vind et par dager og da var det lettere å prioritere familie og venner. Med sol hele døgnet blir man i tillegg litt døgnvill og da forsvinner raskt noen gode treningstimer på formiddagen... Har fått svømt masse og hatt en flott løpeøkt selv om den gjerne skulle vært litt lengre.

Fredag var jeg i Andenes Svømmehall,

De hadde åpent fra 17.00 til 21.00 for publikumsbading og jeg håpet at det ikke var alt for fullt pga. det fine været ute sånn at jeg fikk en grei trening.


Stor flott svømmehall med 6x25m baner.

Jeg ankom hallen rundt 18.00 og var dagens første og eneste i bassenget med egen svømmevakt på kanten :)
Svømmevakten for kvelden var Chaiyuth, han er ung og lovende fotballspiller på Høken(4.div), selv om han er bosatt på Andenes(5.div). Hyggelig kar :) Litt uklart bilde, mobilkamera...Avsluttet ca 19.15 og var fortsatt alene, det må jeg kalle luksus!!! Når jeg var på vei ut fra hallen ankom en kameratgjeng i sin beste alder anlegget, de pleier å være på plass fredager for badstu og svømming. Utrolig at så få benytter seg av det flotte svømmeanlegget, får håpe at været har noe av skylden...

Siste uke:
Mandag: O2-test + Svømming
Tirsdag: Sykkel + Svømming  - Ute
Onsdag: Svømming
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Langtur jogg inkludert fjelltur + Svømming på kvelden
Lørdag: Treningsfri
Søndag: Treningsfri

Oppsummering:
7 treninger på 4 dager - Svømming(12km), løping (22km) og sykkel (40km). Til sammen 7,5 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Reise og ingen mulighet for svømming, nå får jeg prøve å bruke strikk igjen for å beholde styrke i takene og muskulaturen klar for utesesongen.

1 kommentar:

  1. Morsomt å se "gamle" trakter igjen.... Og denne svømmehallen har jo fostret noen veldig gode svømmere da ;-)

    SvarSlett