Instagram: @team.ra

tirsdag 28. juni 2011

Stavanger Idrettsklinikk


Jeg har nå vært så heldig å få et samarbeid med Stavanger Idrettsklinikk for resten av 2011 og hele 2012. Det er her jeg med jevne mellomrom får gjennomført mine VO2maks tester, utført full laktat profil og en gjennomgang av min kropps-sammensetning på InBody 720. Disse testene gjennomfører jeg for å overvåke status/fremgang, vurdere endringer i treningsopplegg, justere treningsverdier ut fra nåværende status og for å gi meg maksimalt utbytte mot de målene jeg setter meg!

For mer info om hva Stavanger Idrettsklinikk driver med og hvor de holder til, sjekk "Samarbeidspartnere" øverst på siden eller gå rett til nettsiden deres: http://www.stavangeridrettsklinikk.no/

Ta gjerne kontakt med meg om du har spørsmål om hvordan testene gjennomføres eller om du kunne tenke deg å gjennomføre test selv :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar