Instagram: @team.ra

søndag 15. mai 2011

Uke 19 - Klar for litt mer action

8 dager med "rolig" treninsperiode ble det denne gangen også. Jeg var i gang med oppkjøringen mot siste tunge treningsperiode med en god intervalltrening fredags morgen. Ellers har jeg stort sett holdt meg til sone1/2 trening denne uken. I styrke/core øktene har jeg også gjort et par tapre forsøk på å bruke strikk for å etterligne crawl bevegelsen mens jeg er på jobb uten svømmemulighet, det føles i alle fall bedre ut enn ingenting. Blir spennende å se når jeg kommer hjem i vann om jeg klarer å korte ned litt på den vanlige halvannen uke med svømmetilvenning for hver gang...
Det har blitt bedre med hvile denne uken og det trengs. Planen for de kommende ukene blir hard, men allikevel variert og gøy håper jeg :)

Siste uke:

Mandag: Jogg og styrke/core
Tirsdag: Spinning
Onsdag: Jogg og styrke/core
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Intervalljogg og styrke/core

Lørdag: Roing og styrke/core
Søndag: Spinning

Oppsummering:
6 treninger på 6 dager - Styrke/Core, roing (3km), løping (19km) og sykkel (36km). Tilsammen nesten 7 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Nå er jeg i gang!
Plan for trening og konkurranser neste periode er stort sett klar og jeg legger ut litt av planene rett etter helgen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar