Instagram: @team.ra

søndag 24. april 2011

Uke 16 - Samme mengde, mindre intensitet og personlig rekord

Denne uken må jeg beskrive med litt mer tekst enn bare hva treningsøktene har gått ut på, for uken har vært topp. Det dreier seg jo om så mye mer enn bare ordet trening og jeg får mye bra trening med mange flotte og kjekke mennesker :)


Siste uke:
Mandag:
Litt jobb tidlig på dagen, svømming på kvelden.
Stavanger Triathlon Klubb har et fantastisk svømmetilbud til sine medlemmer. I vanlige uker har medlemmene mulighet til å delta på inntil tre svømmetreninger og i tillegg har vi vår egen trofaste svømmetrener Øyvind Egset på bassengkanten. Alltid med et smil og alltid med nytt program klart for dagen sørger han for en kjempeoppfølging av de som trener.
Tirsdag:
Lett styrke/core på formiddagen, litt jobb og så ut på en flott sykkeløkt med deltagere fra STriK og Team STriK. Tre av oss inkluderte også en overgangsøkt til løp, det er vel på tide å begynne med det nå? :)
Onsdag:
Endelig kom jeg på at jeg måtte få inn en fridag også, de siste ukene har gått på skinner med fantastisk utevær og jeg hadde helt glemt å hente meg inn litt. Har sovet bra og hvilt bra mellom øktene, så jeg har til en viss grad klart å restiturere meg, men det gjorde godt med en dag fri på onsdag. Fridagen ble brukt til litt jobb og til visualisering som jeg liker å gjøre på mine fridager og rolige perioder for å holde spiriten oppe :) Denne gangen var det gjennomgang av litt Norseman materiale som stod på programmet www.nxtri.com (Mange inspirerende klipp på Youtube).
Torsdag:
Først på programmmet stod påskesvømming, 4 km var en bra start.
Været var bra og kroppen føltes grei, så da prøvde jeg med på ny personlig rekord rundt Lifjellet i Sandnes (En teknisk krevende terrengløype på 8,5km) - Hjemmesiden vår til Lifjellet rundt! Dette er fjerde sesongen vi trener rundt Lifjellet og tidene har sakte men sikkert krøpet nedover, nå var målet å komme under den magsiske grensen på en time. Det gikk og jeg klokket inn på 58 min og 38 sek.
Fredag ble det en roligere dag med mindre intensitet. Først en fin sykkeltur med Guppi og litt senere dro vi på Elixia der hun dro meg gjennom en del av Powerprogrammet (Vi droppet biten med beintrening).
Lørdag:
Langtur på sykkel med Magnus der vi fikk testet både oppoverbakke med motvind og nedoverbakke med medvind :)
På ettermiddagen var det photoshoot. Guppi samarbeider ofte med fotograf Ole Henrik Kalviknes og hadde ordnet en avtale med han for å få tatt noen bilder. Skulle du være interessert i resultatet, så kan noen av bildene sees på hjemmesiden min etter hvert.

Søndag ble det mer enn nok med 4 nye km i bassenget.

Ett av bildene til Ole Henrik:


Oppsummering:
9 treninger på 6 dager - Styrke/Core, svømming(10 km) løping (19km) og sykkel (181km). Tilsammen ca 15 timer med trening denne uken.

Neste uke:
Denne uken blir det to sykkelritt og Siddisløpet(8,2km). Resten blir stort sett svømming og forberedelser til disse konkurransene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar