Instagram: @team.ra

onsdag 5. januar 2011

O2-Test Stavanger


Oppdatering av tidligere innlegg:
Har i en stund tenkt på å gjennomføre en analysetest med maks oksygenopptak(VO2 maks) og laktat test (melkesyreterskelen*) for å se hvor jeg står i dag, hvilke pulssoner jeg har mest utbytte av å trene i fremover og ha et faktatall på effekten av treningen min med å sammenligne resultatet nå og ved et senere tidspunkt.
I denne forbindelse har jeg vært i kontakt med Stavanger idrettsklinikk for å forhøre meg om priser og metoder. Testene kan utføres valgfritt på tredemølle eller på sykkel.

Mer om selve testene kan du lese på: Stavanger Idrettsklinikk

Hvordan gikk det når Jan-Morten skulle ta sin første VO2maks-test? Sjekk her!

Priser 2011:
Ta kontakt med meg på e-post for et bedre tilbud!

Veiledende priser:
For enkeltpersoner koster en VO2 maks og laktat ved maks HR 1200 kr

Hvis en ønsker å gjennomføre en full laktat profil (melkesyreterskel) i tillegg til VO2-maks testen, så koster det ca 1800 kr.

For de som kunne tenkt seg kroppsanalyse med InBody 720**, så er normalpris 400 kr.

Har du også tenkt tanken, eller kan du tenke deg å prøve dette?
Ikke nøl med å ta kontakt med meg for å melde din interesse.

Send meg en e-post på: janmra@yahoo.com

Eller skriv/ring til: 900 17 341

Forklaringer:
*
”Melkesyreterskelen, gjerne kalt anaerob terskel, er det punktet hvor melkesyreeliminasjonen er like stor som melkesyreproduksjonen. Ved aktivitet over dette nivået vil muskelen få en akkumulering av melkesyrenivået som igjen fører til at man "stivner". Ut i fra denne testen kan man finne anbefalte treningssoner for den enkelte.”
” Melkesyre (laktat) beregnes opp mot puls, arbeidsbelastning (km/t. eller watt) og oksygenopptak for å beregne de ulike intensitetsnivåene for trening.”

Ref: Fysiologisk testlaboratorium ved Høgskolen i Bergen

**
”InBody 720 er et måleinstrument som ved hjelp av bioelektrisk motstandsanalyse sender svake elektriske signaler gjennom menneskekroppen og kartlegger muskelmasse, fettprosent, stoffskifte, kroppsbalanse osv. Testen tar bare et par minutter, er helt trygg og meget nøyaktig.”

Ref: BodyAnalyse.no

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar