Instagram: @team.ra

søndag 5. desember 2010

Sviktet av Polar. Kan forholdet reddes eller blir fristelsen for mer pålitelige Garmin for stor?

Dette skulle egentlig bli en linje av min ukentlige oppsummering, men ble litt mer, og en sulten Polarklokke må jo tydeligvis ha litt mer oppmerksomhet. Teknologien blir stadig mer krevende...
Polarklokken har sviktet meg den siste tiden, offshore og på svømming har det ikke hatt så mye å si, men merker nå at min faste treningspartner ikke er tilstede på treningen lenger...
Kanskje litt greit å følge kroppen og ikke klokka til tider, men savner jo spesielt alt den hadde å fortelle meg i ettertid (Dokumentasjonen) :) Den siste klokka har vært til mer bry enn de tidligere klokkene har vært tilsammen.
1. Pulsbeltet gir sjelden noe jevn feedback en hel trening og hopper gjerne fra 0 slag i minuttet til 240 på sekunder... Og ja, har vaska og skylt og dynka i vann etter alle kunstens regler, men nei... Vil ikke...
2. Det siste nye er at klokken har begynt å spise treningene mine, er liksom ikke fornøyd med at jeg skiftet batteri for to måneder siden... Tror i alle fall ikke den er fornøyd da den plutselig for to uker siden begynte å spise treningene mine!!! Var jo en del kalorier på de treningene, så var sikkert bra med næring... I alle fall, mens jeg overfører treningsfiler til PC'en, så blir filene bare plutselig borte. Helt borte.. Borte fra klokken og borte fra PC'en, i tillegg restartes klokken og instillinger på legges inn på nytt...
Nå er jeg uten, og forhåpentligvis er den snart fremme på Polar sitt serviceverksted.
Håper jo at den lar seg fikse kjapt, eller at ny er på vei snart. MEN hvis Polar i utviklingen ikke kan lage en pålitelig treningspartner, så må jeg kanskje gi etter for det stadig økende Garmin presset fra stadig flere fornøyde brukere...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar