Instagram: @team.ra

søndag 12. desember 2010

Oppsummering uke 49 - God uke, Polar svarer på tiltale og Norge har endelig fått et aktivt triathlonnettsted

Polar svarer på tiltale: Etter å ha levert inn min Polarklokke på posten lørdag, mottok Polars serviceverksted klokken min på mandag. Klokken var reparert med nytt pulsbelte vedlagt i postkassen min på torsdag. Dette må jeg si er tilfredstillende da dette totalt kostet meg 41 kr i polstret konvolutt og frakt. Vedlagt var også rapport fra Polar om at elekronisk enhet i klokken er skiftet ut og at motstanden i elektrodene på pulsbeltet var for høy.
I tillegg til nytt pulsbelte var det også lagt med en liten veiledning for å øke varigheten av beltet:

"Etter bruk SKAL beltet kneppes av fra senderen på begge sider og skylles i rent vann. Dette for at det ikke skal danne seg korrosjon på "trykk-knappene". Belte (uten senderen) bør fra tid til annen vaskes i vaskemaskin på finvask 40 grader. Husk å fukte beltets elektroder godt før bruk" Ref. Polar service rapport
Så da sier vi at alt er glemt til neste gang og koser oss med Polar en stund til :)

Nytt norsk nettsted av og for triathleter. Spennende at noen endelig har tatt steget og jobben med å få et felles nettsted for sporten vår i Norge. Nå er det opp til oss andre, nye og undrende eller erfarne og kunnskapsrike, om å bruke nettstedet med tips, spørsmål og svar. Sjekk ut http://www.3atlet.no/

Når det gjelder treningsuken min, så er jeg godt fornøyd etter at jeg nesten har klart å holde skjemaet i den første av to tunge treningsuker før jul :)
Trening er gøy og en av de fantastiske tingene med triathlon er at en i større grad har mulighet til (og burde) trene variert og trene hele kroppen.

Mandag: Svømmetrening
Tirsdag: Spinning + intervalljogg
Onsdag: Styrke og core
Torsdag: Intervalljogg
Fredag: Treningsfri
Lørdag: 2 av 3 timer på maratonspinning + Svømming
Søndag: Lett styrke og jogg

Oppsummering:
8 treninger på 6 dager - Styrketreninger, løping (40km), sykkel (60km) og svømming (3km).
Til sammen 11 timer med trening denne uken :)

Neste uke:
Tung uke nummer to fortsetter stort sett i samme spor som sist uke.
Planen denne uken er å komme meg gjennom følgene økter: Svømming, spinning, intervalljogg, styrke, intervalljogg, sykkeltur på MTB, svømming, svømming, langtur i terreng og spinning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar