Instagram: @team.ra

mandag 11. oktober 2010

Oppsummering uke 40 - Løpetrening

Endlig kom jeg i gang med mer løpetrening.
Jeg har valgt å ta treningen på kvelden denne turen da motivasjonen for å stå opp og trene før jobb ikke har vært der. Selv om det går litt ut over nattesøvnen, så slipper jeg å stå over en trening hvis jeg ikke kommer meg opp. I tillegg har jeg mulighet til å trene til jeg er ferdig og slipper da å "skynde" meg for å bli ferdig før jeg skal på jobb.

Mandag: Styrke + løp
Tirsdag: Intervall løp og uttøying
Onsdag: Sykkel og styrke
Torsdag: Treningsfri
Fredag: Løpetrening - langtur
Lørdag: Sykkel og styrke
Søndag: Intervall løp og uttøying

Oppsummering:

6 treninger på 6 dager - Styrketrening, løping (49km) og sykkel (17km).
Til sammen ca 7,5 timer med trening.

Neste uke:
Er fortsatt på jobb offshore, men nå har jeg fått gang på løpetreningen. Satser på samme fokus neste uke. Under 4 uker til 3-sjøers løpet, så er bare å stå på :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar