Instagram: @team.ra

torsdag 9. september 2010

Motbakkeløp - Dalsnuten323

Da har jeg bestemt meg for å prøve meg på motbakkeløp førstkommende lørdag 11.september.
Dette er det allerede populære arrangementet Dalsnuten323 som arrangeres for andre år på rad og har allerede nesten 160 forhåndspåmeldte til helgens løp. Påmelding er fortsatt mulig frem til 10.30 løpsdagen.

Prøver å komme meg med i seedet gruppe som starter mellom 12.00 og 12.30, sånn at jeg har god tid til å rekke Fredriks bryllup samme dag. Vielsen starter jo ikke før 15.00.

Seedet gruppe er for de som forventer en tid helst under 17 minutter, noe som jeg bør ha inne på en god dag uten at jeg har testet ut løypen så veldig mye... Ikke har det vært så gode forberedelser akkurat siden jeg først bestemte meg for å delta nå kl 16.30 torsdag, under to døgn til start. Blir kjekt å prøve uansett.

Det hadde vært kjekt hvis jeg får med meg dette løpet da KM i Temposykling, som var planlagt 18.september, nå ser ut til å være utsatt til 2.oktober og da er jeg jo dessverre på jobb :(

Anbefaler uansett andre som har lyst å prøve en motbakkeøkt til å hoppe i det kommende helg, det skal jeg :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar