Instagram: @team.ra

søndag 29. august 2010

TTT 2010 - Førsteplass :)


En fornøyd Jan-Morten kommer i mål (Foto: Stig Warsla), klikk på bildet for bedre format.

Da var endelig årets TTT unnagjort og det i et helt fantastisk vær. Rekord i antall deltagere, rekordbra vær, ny solid personlig rekord og kun to minutter fra løyperekorden ;) Kan trygt si at det har vært en strålende dag.
Flott arrangement med personnel fra Norsk Folkehjelp, Turistforeningen og andre frivillige som sørget for sikkerheten, logistikk og heiing underveis.
Stor takk til Stig som sørget for at sykkelen var i trygge hender hele dagen, tok bilder og motiverte under skifte fra løp til sykkel.
1.plass blandt nærmere 180 deltagere.

2 kommentarer:

 1. Heisann,

  Gratulerer så mye! Supert at du kom først i mål og vel fortjent etter all forberedelse og trening. Føles godt tenker jeg. Synes at det er kjempekult at en STRIKer kom først i mål og håper å se deg på langsvøm på onsdag. Vi må jo feire seieren.

  Dette var også veldig inspirerende. En takk til Stig også, som alltid stiller opp og som gjennomførte halvmaraton på lørdagen. Vel gjennomført.

  Jeg har hatt laseroperasjon og endte på legevakta på onsdagen så jeg er ikke helt i form, men kommer sterkere tilbake. Hadde et litt vel sterkt anfall (astma), så jeg er fortsatt ganske trøtt og svimmel. Vel, vel. Jeg har nettopp drukket Sangria i ditt navn uansett. Grattis!!!

  Siv

  SvarSlett
 2. Tusen takk for det Siv.
  Det er en god følelse definitivt, spesielt det å se at forberedelsene og treningen har vært riktig lagt opp.
  Angrer definitivt ikke på at jeg ble med i Stavanger Triathlonklubb og satset på vanlig triathlon for å videreutvikle meg ;)
  Kommer meg dessverre ikke på langsvøm da jeg reiser offshore nå, må jo jobbe litt også :)
  Du får ha god bedring, så sees vi plutselig på svømmetrening i nær fremtid :)

  SvarSlett