Instagram: @team.ra

søndag 13. juni 2010

Uke 23 - Offshore

Da var nok en uke unnagjort, så som så med overskudd, kjenner det koster litt å stå opp og trene for å holde kroppen i gir før et 12 timers skift og samtidig prøve å bygge overskudd.
Denne uken ble også veldig rolig. Beina er nok klare, men kommer uten tvil til å kjenne sykkelsetet betydelig neste helg...
16 km jogg, 18km sykkel, 2 km roing samt litt lett styrke og uttøying. Dette fordelt på ca 3,5 timer trening.
Kommende uke satser jeg på lette intervalløkter, masse karbo og nok søvn slik at kroppen svarer "ja selvfølgelig" kommende helg i Bergen Triathlon om mindre enn 6 døgn i skrivende stund :)
I tillegg er det jo bare å krysse fingrene for at Vekter-streiken ikke roter til hele hjemreisen min via Kr.Sund lufthavn... Håper virkelig det ordner seg, vil gjerne ha meg en liten svømmeøkt på onsdags kveld da jeg ikke har svømt siden 30.mai...
Har også oppdatert hjemmesiden min med målvideo fra Ironman 70.3 i Østerrike 30.mai :)

3 kommentarer:

 1. Dette blir knallbra:) Du har garantert nok trening unnagjort fra før så da må du bare ha trua på at du kan...og det kan du jo! Lykke til.

  SvarSlett
 2. Takk for det Stig, har trua på at dette blir bra og nå ser det ut som at det kommer til å ordne seg med hjemreise i morgen også til tross for opptrapping i streik og det hjelper jo veldig på trua :)
  Fin intervall løpeøkt i morges og nedtelling til lørdag :) 3 døgn og 21 timer til start i skrivende stund :)

  SvarSlett
 3. Tøft løp - dette håndterer du fint. Ikke stress med treninga, den har du i kroppen allerede, det viktigste er å få fram et overskudd.

  SvarSlett