Instagram: @team.ra

tirsdag 1. juni 2010

Triathlete - Part 4

Løping:
Er alltid like spennende på hva beina svarer når du ber dem løpe rett etter en passe lang sykkeltur :)
Levering av sykkel og bytte til løp gikk veldig bra og en vanvittig stemning på publikumsarenaen. Proffene startet 40 minutt før min gruppe, så de første var akkurat kommet i mål når jeg tok fatt på løpeetappen :)
Første km var i stadionsområdet, deretter var det tre km med grussti "flott avveksling" før resten av runden på asfalt, en runde var på ca 10,5 km så vi løp samme runde to ganger. Jeg valgte å holde en kontrollert fart for å være sikker på at jeg skulle fullføre på en god måte uten å stivne underveis. Det fungerte fint og jeg kunne ha litt fartsøkning de siste 3-4 km.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar